جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/10/01
  • - تعداد بازدید: 220
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

اهمیت توجه خانواده ها به پیشگیری از بروز سوختگی های کودکان، به ویژه در فصل سرما

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به نامگذاری یکم دی به عنوان روز پیشگیری از سوختگی، بر اهمیت توجه خانواده ها به پیشگیری از بروز سوختگی های کودکان، به ویژه در فصل سرما تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی»، فلوشیپ جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه بیمارستان سوانح سوختگی و خدمات ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) شیراز، به عنوان مرجع ارائه خدمات درمانی و ترمیمی به بیماران سوختگی در کشور محسوب می شود، گفت: این مرکز آموزشی درمانی، واقع در شهر صدرا، به عنوان بزرگترین و مجهزترین بیمارستان سوختگی در کشور، روزانه پذیرای مراجعان بسیاری از استان فارس و دیگر استان های کشور است.

به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این مرکز آموزشی درمانی، تمامی خدمات پزشکی در زمینه درمان و ترمیم سوختگی ها، در حال ارائه است و بیماران نیاز به مراجعه به مراکز خصوصی ندارند.

دکتر کشاورزی 30 تا 40 درصد موارد مراجعه به بیمارستان سوانح سوختگی و خدمات ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) شیراز را مربوط به دیگر استان های کشور اعلام کرد و گفت: با تلاش های تیم پزشکان و کادر درمان این بیمارستان، تا کنون بیماران بسیاری با درصدهای سوختگی بالا، در این مرکز درمان و ترخیص شده اند.

او در بخش دیگری از صحبت های خود به گروه های آسیب پذیر در برابر موارد سوختگی اشاره کرد و با بیان اینکه کودکان در این زمینه، در معرض خطر بالایی قرار دارند، افزود: به ویژه در فصل سرما و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی، شاهد بالا رفتن آمار سوختگی کودکان در اثر مواردی نظیر سوختگی با آب جوش هستیم.

فلوشیپ جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش خانواده ها را در پیشگیری از بروز اینگونه حوادث تلخ، کلیدی و تعیین کننده قلمداد کرد و از آنان خواست تا با افزایش مراقبت از فرزندان، مانع از بروز چنین حوادثی شوند.

دکتر کشاورزی ادامه داد: بروز سوختگی در کودکان، علاوه بر عوارض جسمی و تهدید سلامت کودک، پیامدهای روحی و روانی بسیاری نیز به همراه دارد که نیاز به مراقبت بیشتر خانواده ها در برابر بروز چنین حوادثی را ضروری می سازد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همچنین بر اهمیت آگاهی و فرهنگ سازی در این زمینه تاکید کرد و گفت: در سال های اخیر نیز افزایش سطح آگاهی عمومی نسبت به حوادث سوختگی، کاهش آمار ابتلا به اینگونه وقایع را به همراه داشته و نیاز است بر این امر، تمرکز و سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.

او با اشاره به خدمت رسانی ماهانه به حدود چهار هزار بیمار در بیمارستان سوانح سوختگی و خدمات ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) به صورت بستری و مراجعه، بیشترین میزان مراجعه در فصل سرد سال را مربوط به حوادث حاد سوختگی و در سایر فصول، مربوط به خدمات ترمیمی عنوان کرد.

یکم تا هفتم دی در تقویم کشور ما به عنوان هفته پیشگیری از سوختگی نامگذاری شده است.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 115034
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب