جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1398/07/14
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انار؛ منبعی سرشار از آنتی اکسیدان

.

انار
یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است و در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی، آلزایمر،
سرطان سینه، پروستات، ریه، کولون، بیماری های پوستی و کنترل فشار خون نقش دارد.

 


به
گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، بیشترین فعالیت آنتی
اکسیدانی انار در میوه های تازه است و با بزرگ شدن انار میزان فعالیت آنتی
اکسیدانی آن کاهش می یابد.



انار
دارای خاصیت ضد دیابت، ضد التهاب و ضد درد است و در پیشگیری از بیماری های التهابی
مانند «استئوآرتریت» نقش دارد و باعث تخیف علائم در «آرتریت روماتوئید» می شود.



آب
انار منبع آهن و عناصری مانند کلسیم، سلنیوم، کبالت، کروم، سدیم و پتاسیم و
ویتامین هایی مانند کا، ای، سی، ب 1، آ و ب 2 است.



انار خون
ساز است، باعث تصفیه خون می شود و به دلیل داشتن «تانن» خاصیت قابض نیز دارد.



اثرات
محافظتی انار بر سلول های کبدی و کلیوی دیده شده است؛ انار در بیماری های کبدی
مانند سیروز کبدی، بیماری های طحال و همچنین در بیماری هایی مانند خارش پوستی مفید
است. آب انار در درمان بیماری های ناشی از عدم کفایت ترشح صفرا نیز مفید است.



اثرات
مفید انار در بیماری های تنفسی نیز دیده شده است؛ انار باعث بهبود بیماری های گوش
و حلق و بینی و برطرف کردن ترشحات پشت حلق و بهبود گرفتگی صدا می شود و دارای
خاصیت ضدآلرژی نیز هست.



انار
شیرین ضدسرفه است و در مطالعات دیده شده که ترکیبات «پلی فنولیک» انار باعث غیر
فعال شدن ویروس آنفلوآنزا می شود.



مصرف
انار در پیشگیری از تشکیل پلاک های دندانی و بیماری های لثه نیز مفید است./101



«فاطمه
نوری پور»، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز



پایان
خبر



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 10581
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب