جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/07/09
  • - تعداد بازدید: 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اصول صحیح پخت و آب پز کردن غذا را بشناسیم

.

به
طور کلی چندین عامل، در حفظ مواد مغذی غذای پخته شده دخالت دارد:


1) فراوری
ماده غذایی پیش از پخت



2) درجه
حرارت و مدت زمان پخت



3) مقدار
آب مصرفی برای پخت



هرچه
در تهیه غذا، از زمان کمتر، آب کمتر و روغن کمتری استفاده شود، مواد مغذی به میزان
بیشتری در غذا حفظ می شود.

 


همه
ما آب پز کردن را روش سالمی برای پخت غذا می دانیم، اما آیا از اصول صحیح آب پز
کردن غذا برای حفظ هرچه بیشتر مواد مغذی آن ها نیز آگاه هستیم؟



اصول
صحیح آب پز کردن:



1) استفاده
از حرارت ملایم، کمترین زمان جوشاندن، استفاده از ظروف
سربسته و آب کمتر برای پخت به روش آب پز (آب پخت غذا را استفاده
کرده و آن را دور نریزید)



2) 
کمتر خرد کردن انواع سبزی پیش از آب پزکردن (به عنوان مثال هویج، سیب زمینی و
...)



3) پرهیز
از پوست گیری سبزی ها قبل از پخت به روش آب پز (در صورت امکان؛ به عنوان مثال
کدو )



رعایت
موارد بالا به حفظ هر چه بیشتر ویتامین های محلول در آب و کاهش از دست رفتن
ویتامین ها و مواد معدنی کمک می کند.



«سیده
مریم عبداله زاده» دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز



پایان
خبر 



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 30179
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب