جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/02/09
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان

آب؛ بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی در فاصله افطار تا سحر

.

با توجه به شیوع
ویروس کرونا و شرایط ویژه به وجود آمده، ماه مبارک رمضان امسال از سال های گذشته
متفاوت تر خواهد بود. از این رو رعایت اصول روزه داری سالم ضروری است.



تامین آب بدن
اصلی ترین دغدغه روزه داری است. بنابراین باید از مایعات کافی در فاصله زمانی
افطار تا سحر استفاده کرد. از بین نوشیدنی ها و مایعات، بهترین گزینه نوشیدن دست
کم 6 لیوان آب در روز است.



همچنین بهتر است
در مصرف چای و قهوه زیاده روی نکنیم و مصرف نوشیدنی هایی مانند انواع نوشابه ها و
آبمیوه های صنعتی را کاهش دهیم.



توصیه می شود دست کم سه وعده غذایی در طول روز داشته باشیم
که
شامل سحری، افطار و شام (2 تا 3 ساعت بعد
از افطار) است. وعده غذایی افطار باید سبک باشد و از پرخوری بپرهیزیم؛ زیرا خوردن
غذاهای پرحجم با کالری بالا، نه تنها باعث چاقی بلکه باعث اختلال در خواب نیز می
شود. بنابراین توصیه می شود که برای افطار از مواد غذایی سالم استفاده شود و مصرف
مواد قندی و شیرینی ها را محدود کنیم، به ویژه به دلیل رعایت نکات بهداشتی از خرید
خوراکی های رایج در این ماه از جمله زولبیا و بامیه پرهیز کنیم.



لازم است در طول ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی متعادل خود را حفظ
کنیم. از این رو مصرف میوه ها و سبزی ها برای تامین ویتامین های موردنیاز بدن و
نیز تقویت سیستم ایمنی در وعده های غذایی نباید فراموش شود. استفاده از غلات کامل
و سبوس دار به دلیل فیبر بالا در وعده سحر و شام می تواند به سیری طولانی مدت تر
در طی روز منجر شود. همچنین مصرف منابع پروتئینی از جمله تخم مرغ، مرغ، ماهی و
گوشت برای حفظ سلامت ماهیچه ها و جلوگیری از تحلیل رفتن آنها ضروری است.

«نسرین نسیمی»
کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز



پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 23380
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب