• 1403/07/11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس از اعلام آمادگی و نام نویسی جهادگران سلامت استان فارس برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مجروحان جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سرهنگ پاسدار «حسین صمصام» ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت شهدای مقاومت به ویژه سیدالشهدای مقاومت، شهید «سید حسن نصر الله»، گفت: در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری، جهادگران سلامت استان برای اعزام به لبنان با هدف ارایه خدمات بهداشتی درمانی به مجروحان جنایت اخیر رژیم صهیونیستی، اعلام آمادگی کرده و به پویش «دفاع از مظلوم» پیوسته اند.

او ضمن قدردانی از مدافعان و جهادگران سلامت استان در راستای خدمات رسانی سلامت محور به ویژه در بحران ها، اعلام کرد: داوطلبان می توانند برای نام نویسی در این اقدام جهادی، به نشانی الکترونیکی https://sums.ac.ir/pooyesh مراجعه کنند.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اطلاعیه ها,اخبار وب دا