جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/01/11
  • - تعداد بازدید: 359
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نوروز شیرین تر؛ با تغذیه سالم و ایمن

از دیرباز در  آداب و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی به عنوان جزو اصلی پذیرایی و زینت جشن های نوروز به حساب می آید. 

متاسفانه با مدرن و صنعتی شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این میان نقش تغذیه صحیح و متعادل بسیار پررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل انکار در کاهش احتمال بروز این بیماری های مزمن محسوب می شود.

در این مطلب آموزشی، تلاش شده با ارائه نکاتی ساده و کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای خود و خانواده مان شادتر کنیم.

-         بهتر است به جای مصرف شیرینی های تر و خامه ای، از انواع شیرینی های خشک و در اندازه های کوچک استفاده شود.

-         در خصوص استفاده شکلات ها نیز بهتر است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر و نمک کمتری است، استفاده شود.

-         هرگز وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم، حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین می کند و مانع پرخوری در وعده های دیگر می شود.

-         از مصرف آجیل و شیرینی در زمان های نزدیک به وعده اصلی(نزدیک به ۲ساعت) خودداری شود.

-         از گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود، چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری دریافتی می شود.

«زهرا مغدانی»، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,نوروز 1403
  • کد خبری : 97864
کلیدواژه
admin admin
خبرنگار

admin admin

تنظیمات قالب