چهارمین کارگروه «پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین» با محوریت فرهنگ سازی، آموزش و اطلاع رسانی برگزار شد
چهارمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین با محوریت فرهنگ سازی، آموزش و اطلاع رسانی در راستای اجرای ماده 56 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مشاور معاونت بهداشت دانشگاه در این کارگروه بر لزوم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درخصوص عوارض سقط جنین برای اجرایی شدن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد.
دکتر «سیدصادق سیدنعمتیان» با بیان اینکه بخش مهمی از تحقق قوانین جوانی جمعیت به موضوع پیشگیری از سقط جنین مرتبط است، عنوان کرد: پیشگیری از سقط میتواند سهم بسزایی در رشد جمعیتی کشور ایفا کند، علاوه بر اینکه در موارد بسیاری، سقط جنین، سلامت مادر را هم به طور جدی تهدید میکند و حتی گاهی منجر به ناباروری دائمی مادر میشود.
مدیر گروه سلامت خانواده جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این کارگروه با اشاره به اینکه پیشگیری از سقط جنین می تواند نقش بسزایی در رشد جمعیتی کشور ایفا کند، خواستار مشارکت فعال تمام حوزه ها، سازمان ها و ادارات در این زمینه شد.
دکتر «ثریا زحمت کش» افزود: با توجه به نوپا بودن موضوع پیشگیری از سقط جنین، باید به ظرفیت های مردمی، اولویت دادن گفتمان سازی و ملاحظه جنبه های تخصصی موضوع اعم از جنبه های علوم اجتماعی و پزشکی آن توجه کرد.
او اضافه کرد: هر یک از این گروه های اصلی در موضوع سقط جنین، باورهایی دارند که اگر اصحاب رسانه موفق عمل کنند، باید آنها را تبدیل به باورهای مطلوب کرده و با نقطهزنی، نگرشهای غلط را تبدیل به نگرشهای مطلوب کنیم.
اعضای کارگروه در ادامه با بیان انتظارات، نقطه نظرات خود را مطرح کرده و راهکارهای حوزه های مختلف مورد تبادل نظر قرار گرفت.
پایان خبر
نظر دهید