در نهمین نشست کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه تاکید شد؛
مشاوره و آموزش کارشناسان سلامت روان دانشگاه به مردم، بازوی کمک کننده حوزه سلامت در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت
در نهمین نشست کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر نقش اثرگذار اقدامات مرتبط با سلامت روان در تحقق اهداف جوانی جمعیت تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر روابط عمومی دانشگاه و مدیر کمیته رسانه قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت در این نشست ضمن قدردانی از تلاش، پیگیری و همکاری نمایندگان سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان، بر اهمیت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی در راستای تحقق اهداف کمیته رسانه قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت تاکید کرد.
مهندس «ابوذر پاریزی» با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، بر اهمیت نقش اثرگذار رسانه در جهاد تبیین، بر ضرورت مشارکت و همکاری سازمان ها و دستگاه های اجرایی در اجرای اهداف قرارگاه جوانی جمعیت تاکید کرد.
او با بیان اینکه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت به صورت ماهانه برگزار می شود، عنوان کرد: هدف از تشکیل این کمیته در دانشگاه، پیگیری اهداف و سرفصل های مرتبط با جوانی جمعیت به کمک ابزارهای رسانه ای و فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مناسب در این زمینه است.
مهندس پاریزی یکی از اولویت های کمیته رسانه را هم افزایی برای تولید محتوا با بهره گیری از افکار و ایده های اثربخش در این حیطه دانست و گفت: یکی از مهمترین اثرگذاری رسانه در حوزه جوانی جمعیت، بهره گیری از مطالب اثرگذار به کمک مصاحبه و تهیه محتوای آموزشی تصویری، با تاکید بر امید آفرینی در جامعه است و بهره گیری از ایده ها و افکار کارشناسان حوزه سلامت روان، می تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد.
بهره گیری از ایده ها و نظرات کارشناسانه و علمی برای تولید محتوای رسانه ای در زمینه ترغیب به فرزندآوری، خوشایند سازی فرآیند زایمان طبیعی برای مادران باردار و مشارکت کارشناسان سلامت روان سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان نظیر بهزیستی با مجموعه سلامت در این زمینه، از دیگر محورهای مطرح شده از سوی مدیر روابط عمومی دانشگاه در این نشست بود.
دکتر «سیده مرضیه فرید» کارشناس مسوول روانپزشکی معاونت درمان دانشگاه نیز در این نشست با بیان موضوعات روانشناسی و سلامت روان در زمینه جوانی جمعیت؛ بهره گیری از اقداماتی نظیر برگزاری دوره های مشاوره و آموزش کارشناسان سلامت روان دانشگاه و تشکیل واحدهای کمک کننده در مراکز بهداشتی درمانی در راستای فرزند آوری و فرزند پروری را از جمله راهکارهای تاثیرگذار در این زمینه برشمرد.
کارشناس مسوول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه نیز دیگر عضو این نشست هم اندیشی بود که با اشاره به جمعیت 25 تا 50 هزار نفری زیرمجموعه کارشناسان سلامت روان حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آن را فرصتی برای توسعه اهداف این حوزه عنوان کرد.
«سیمین تاج دهقانی» در ادامه پیرامون مواردی نظیر آسیب های تنهایی در میانسالی و سالمندی، مضرات تک فرزندی؛ نقش کارگاه های آموزشی «حمایت های زندگی»، «حل مساله» و «مدیریت استرس» برای خانواده ها در خصوص فرزند آوری سخن گفت.
نماینده اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی فارس در کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه نیز در این نشست با طرح پیشنهاد مطالعه کتاب «2 و نیم» گفت: در این کتاب علاوه بر پاسخ به شبهات، به طرح عناوینی از جمله ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، روانشناسی، تربیتی، اقتصادی و پزشکی، موضوع جمعیت و فرزندآوری نیز پرداخته شده است.
حجت الاسلام «صادق تابعی اصطهباناتی» رویکرد اصلی سازمان تبلیغات اسلامی را تولید محتوا در زمینه امید آفرینی، خانواده، جمعیت، سبک زندگی و معرفت افزایی عنوان کرد که با تشکیل ستاد جوانی جمعیت، بنیاد ملی نوجوان و بنیاد سپهر و به کمک آموزش های تخصصی و امور مبلغان در حال پیگیری است.
همچنین در این نشست از سوی دیگر اعضا و نمایندگان معاونت های دانشگاه و سازمان های استان در این کمیته، پیشنهاداتی ارایه و پیرامون عملیاتی شدن موارد، تبادل نظر شد.
این نشست، صبح امروز چهارشنبه، بیست و هفتم دی 1402، در مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
پایان خبر