• 1402/11/08

دستیابی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به 2 رتبه برگزیده در جشنواره رازی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از دستیابی این دانشگاه به دو رتبه برگزیده در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدهاشم هاشم‌ پور» گفت: کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه و مرکز توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان نمازی، موفق به افتخارآفرینی در این رویداد علمی شدند.

او ضمن سپاس از تلاش دست اندرکاران دو مجموعه علمی یاد شده و تبریک این افتخار آفرینی، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بهره مندی از حضور پژوهشگران و فناوران توانمند، از توانمندی درخشش بیش از پیش در عرصه های علمی و فناوری در سطح ملی و بین المللی برخوردار است.

بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، بهمن امسال، با حضور معاونان رییس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مرکز همایش های رازی برگزار شد.

کوثر  آزموده

کوثر آزموده