جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/03/30
  • - تعداد بازدید: 441
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
فارس در مسیر توسعه؛

11 گام رو به جلو در سلامت فارس از زبان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز/ بخش 2

در بخش نخست این مطلب با اشاره به تلاش های مجموعه سلامت فارس در توسعه عمرانی پروژه های این حوزه در استان، تصویب 11 پروژه در سفر رئیس جمهور به استان فارس در سال 1400، به عنوان گامی رو به جلو در این زمینه عنوان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در بخش یک، به دو پروژه مهم احداث بیمارستان هزار و ۲۱۶ تخت خوابی جایگزین بیمارستان نمازی و پروژه بیمارستان 313 تختخوابی حضرت خاتم الانبیاء(ص) واقع در شهر صدرای شیراز به عنوان دو مورد از مصوبات این سفر اشاره کرد که با تلاش های انجام گرفته، تا کنون اقدامات امیدبخش و مثمرثمری در این زمینه صورت گرفته و در این بخش نیز با تعدادی دیگر از این پروژه ها در استان، آشنا می شویم.

توسعه خدمات درمانی سلامت روان در فارس

به گفته دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل»، سومین طرح مصوب درمانی سفر رییس جمهور به استان فارس، تکمیل بیمارستان ۲۸۹ تخت اعصاب و روان شهر صدرا است که عملیات اجرایی ساخت این بیمارستان نیز در سال ۸۷ آغاز شده و تا زمان سفر رییس جمهور در مهرماه ۱۴۰۰ با حدود ۷۰ درصد پیشرفت رها شده بود، اما پیشبرد این پروژه بر اساس مصوبه سفر؛ با اختصاص بودجه 200 میلیارد تومانی شامل 75 میلیارد تومان از سوی وزارت بهداشت، 75 میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه و 50 میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات استانی همراه بود که تاکنون ۱۳۵ میلیارد تومان آن و ۶۷ درصد منابع تامین شده و با توجه به پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه، امید است در دهه فجر امسال، شاهد تحقق این آرزوی دیرینه مجموعه سلامت استان در گسترش خدمت رسانی به بیماران حوزه سلامت روان باشیم.

او همچنین از پیگیری مجوز تجهیز و نیروی انسانی این بیمارستان در سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی خبر داد و گفت: برای بهره برداری این پروژه مهم سلامت محور کلان شهر شیراز که می تواند گام موثری در رفع نیاز مردم منطقه جنوب کشور به خدمات سلامت روان محسوب شود، به دلیل افزایش هزینه های تورمی، اکنون 350 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

تحقق مصوبه سفر رئیس جمهور به فارس، در کازرون

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور به فارس در حوزه سلامت استان را تکمیل و تجهیز بیمارستان حضرت امام علی (ع) کازرون با ۱۲۰ تخت عنوان کرد و گفت: بهره برداری از بیمارستان حضرت امام علی(ع) کازرون از جمله پروژه های دیرینه مجموعه سلامت استان بود که در طی سال های گذشته از منابع مختلف مورد پیگیری قرار گرفته و سرانجام با مصوبه سفر رئیس جمهور به فارس در سال 1400، در سوم خرداد 1401 شاهد تحقق آن بودیم.

دکتر هاشمی اصل اضافه کرد: در راه اندازی این بیمارستان با 96 تخت، مرحله تجهیز پروژه به دانشگاه علوم پزشکی شیراز واگذار شده بود که این مهم با صرف 43 میلیارد تومان اعتبار محقق شده و مردم شهرستان کازرون هم اکنون از خدمات این مجموعه درمانی، بهره مند هستند و افزایش سرانه درمانی مردم این شهرستان را به همراه داشته است.

پیشرفت 63درصدی پروژه ساخت دومین بیمارستان داراب

او پنجمین مصوبه سفر رییس جمهور به فارس را تکمیل بیمارستان ۱۶۰ تخت شهرستان داراب، با اعطای ۲۵۰ میلیارد تومان از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲ به این پروژه برشمرد و گفت: در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۵ میلیارد تومان در این محل هزینه شد و این پروژه که در زمان سفر رئیس جمهور به فارس، حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، با روند توسعه ای مطلوب، در حال حاضر بیش از ۶۳ درصد پیشرفت دارد.

به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از مجموعه اعتبار پیش بینی شده برای این پروژه، تامین 150 میلیارد تومان به سازمان برنامه و بودجه و مابقی نیز به مجموعه وزارت بهداشت در طی سال های 1400 تا 1402 محول شده و شرکت مادرتخصصی وزارت بهداشت نیز به عنوان مجری آن معرفی شده است.

او یادآور شد: با توجه به نیاز شهرستان داراب به بیمارستان دوم، پیش بینی می شود با تامین اعتبارات لازم تا زمان مقرر در مصوبه، شاهد بهره برداری از این خدمت سلامت محور در جنوب فارس پهناور باشیم.

تکمیل پروژه ساخت بیمارستان مصیری، نیازمند مشارکت بین بخشی

دکتر هاشمی اصل ششمین مصوبه درمانی سفر رئیس جمهور به فارس را تکمیل بیمارستان مصیری در شهرستان رستم برشمرد و ادامه داد: بخش مصیری در شهرستان رستم، از دیگر مناطق استان بود که توسعه خدمات سلامت در این منطقه از خاک پهناور فارس، در سفر رئیس جمهوری به فارس در سال 1400، با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی شیراز مورد توجه قرار گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: از مجموع 50 میلیارد اعتبار پیش بینی شده برای پیشبرد این پروژه در زمان سفر، تامین 30 میلیارد تومان به عهده وزارت بهداشت و مابقی نیز به عهده سازمان برنامه و بودجه واگذار شده است و در حالی که در زمان سفر رئیس جمهور، این پروژه 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، با تلاش های تیم مدیریت فنی و پیگیری های درون بخشی و برون بخشی، این میزان به 90 درصد افزایش یافته است.

دکتر هاشمی اصل افزود: در حال حاضر تامین مسیر دسترسی و انشعابات آب و برق این پروژه با وجود پرداخت هزینه موردنیاز و مکاتبات گسترده، همچنان به نتیجه نهایی نرسیده که تحقق این همکاری، می تواند مسیر بهره برداری از این خدمت سلامت در مصیری تسهیل شده و این مصوبه سلامت محور، به سرانجامی شیرین برای مردم این منطقه از فارس در ماه های آتی برسد.

او اضافه کرد: به دلیل عدم همکاری مسوولان شهرستان در تکمیل این پروژه مهم سلامت محور، همچنین تورم موجود، این پروژه برای تکمیل نیازمند حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر است که این کار نیز با بهره از ظرفیت ماده ۵۶ قانون بودجه جبران شده است و با ایجاد راه دسترسی، کار تکمیل این بیمارستان به ثمر می رسد.

ادامه این خبر را می توانید در روزهای آینده، از این پایگاه خبری دنبال کنید.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 87749
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب