سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/06/07
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با هفته دولت؛

۲۰ واحد سراج و ۳ کانکس کاهش آسیب اعتیاد در کشور افتتاح شد

 

همزمان با هفته دولت، ۲۰ واحد سراج و سه کانکس کاهش آسیب اعتیاد با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت، مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و جمعی از مدیران وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت همزمان و برخط افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، مراسم افتتاح همزمان و برخط ۲۰ واحد سراج و سه کانکس کاهش آسیب اعتیاد، امروز با حضور دکترعلیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر جمالیان عضو کمیسیون بهداشت مجلس، دکتر زینب نصیری، مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی، دکتر محمدرضا شالبافان، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، جمعی از مدیران این وزارتخانه و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

این مراکز با هدف تحقق عدالت در سلامت، گسترش دسترسی مردم به خدمات سلامت روانی و اجتماعی و ارائه خدمات تخصصی به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری رسیدند.

برنامه سراج به عنوان یکی از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت در حوزه سلامت روانی و اجتماعی، به طور کامل در ساختار شبکه بهداشت و درمان کشور ادغام شده و با هدف ارائه خدمات منسجم و زنجیره‌ای به جامعه در حال گسترش است.

در واحدهای سراج، خدمات تخصصی سلامت روانی و اجتماعی با حضور همزمان روانپزشک، روانشناس و مددکار اجتماعی و به صورت رایگان در ساختار دولتی ارائه می‌شود و توسعه این مراکز، دسترسی مردم به خدمات سلامت روان را به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار افزایش می‌دهد.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 159676
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب