• 1403/04/02
در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی بخش قادرآباد؛

یادواره شهدای عرصه سلامت فارس برگزار شد

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، از برگزاری یادواره شهدای عرصه سلامت در بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی جهادی شهدای سلامت فارس در بخش قادرآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سرهنگ «حسین صمصام» با اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی جهادی شهدای سلامت فارس در بخش قادرآباد، از بیست و نهم خرداد سال جاری تا یک تیر امسال، از برگزاری یادواره شهدای عرصه سلامت در این بیمارستان صحرایی خبر داد.

او ادامه داد: این یادواره همگام با کنگره ملی 15 هزار شهید استان فارس و با حضور مردم منطقه قادرآباد، مسوولان شهرستان خرم بید، دست اندرکاران و کادر درمان بیمارستان صحرایی بخش قادرآباد برگزار شد.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس اظهار کرد: در یادواره شهدای عرصه سلامت، یاد و خاطره ایثارگری های امدادگران زمان جنگ و جهادگران سلامت گرامی داشته شد و از ایثار و جهاد کادر درمان بیمارستان صحرایی شهدای سلامت بخش قادرآباد نیز قدردانی شد.

سرهنگ صمصام یادآور شد: بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی جهادی شهدای سلامت فارس در بخش قادرآباد، با پاسداشت یاد و خاطره 15 هزار شهید استان و سیدالشهدای خدمت، شهید آیت الله رییسی، به مدت چهار روز در قادرآباد برپا شد.

حبیب ا... یخاری

حبیب ا... یخاری