• 1402/09/18
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

کمیته راهبردی بهره وری دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه، برگزار شد

در کمیته راهبردی بهره وری دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که با حضور رییس دانشگاه برگزار شد، بهره وری و مصرف منطقی تجهیزات پزشکی مصرفی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کمیته راهبردی بهره وری دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه، با حضور دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه، دکتر «محمدجواد راعی» معاون غذا و دارو، دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان و دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.

بهره وری و مصرف منطقی تجهیزات پزشکی مصرفی، سیستم های کدینگ استاندارد و جامع در حوزه تجهیزات پزشکی، سیستم نسخه نویسی و نسخه پیچی مشابه سیستم دارو، ضرورت تدوین دستورالعمل علمی و مدون در زمینه مصرف منطقی تجهیزات پزشکی مصرفی و مدیریت بودجه در مقدار مصرف سالانه تجهیزات پزشکی مراکز درمانی از جمله محورهای برگزاری این کمیته بود.

تبیین ضرورت همکاری بیش از پیش سازمان های بیمه گر در پیشبرد اهداف این حوزه، از دیگر محورهای برگزاری این کمیته راهبردی بود.

این نشست صبح امروز، هجدهم آذر 1402، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

حبیب ا... یخاری

حبیب ا... یخاری