جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/11/02
  • - تعداد بازدید: 180
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

کارگروه تخصصی پیشگیری از حوادث ترافیکی برگزار شد

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ماهیت چند وجهی حوادث ترافیکی، از برگزاری کارگروه تخصصی پیشگیری از حوادث ترافیکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» گفت: عوامل متعددی باعث رخداد یک حادثه ترافیکی می شود و به همین دلیل پیشگیری و کنترل حوادث ترافیکی، نیازمند مشارکت سازمان ها و ارگان های مختلفی است.

او افزود: بر اساس آمارهای رسمی در سال ۱۴۰۱، حدود 19 هزار و 500 نفر جان خود را به دلیل حوادث ترافیکی از دست داده اند که این میزان نسبت به سال قبل، حدود ۱۶ درصد افزایش داشته است.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به این موضوع که در ایران سالانه نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر به دلیل حوادث ترافیکی مجروح می‌شوند، گفت: بررسی ها نشان می دهند سالانه نزدیک به ۲۷ هزار نفر از مصدومین یا سایر افراد درگیر در حوادث ترافیکی، به اختلال استرس پس از تروما که یک مشکل روانشناختی جدی است، مبتلا شوند.

دکتر کریمی بیان کرد: تجمیع این تعداد افراد متاثر از حوادث ترافیکی که بیشتر در گروه سنی جوان و مولد جامعه قرار دارند، اهمیت هم افزایی توان ارگان های مرتبط برای داشتن برنامه مدون و پیشگیرانه را دو چندان می کند.

کارشناس مسوول کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه نیز ضمن تقدیر از همکاری های سازمان ها و ادارات مربوطه، گفت: پنج عامل عجله، شتاب و سرعت گیری غیرمجاز، حواس پرتی و عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی، انحراف به چپ و سبقت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله طولی، علل اصلی بیش از 90 درصد حوادث رانندگی بوده اند.

«علی سمتی» افزود: عمل به اسناد بالادستی موجود همچون سند ملی کنترل و پیشگیری بیماری‌های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط، قانون برنامه ششم توسعه و آیین‌نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی درباره کاهش پیامدهای ناشی از حوادث ترافیکی، راهکار برون رفت از این چالش ملی است که با هم افزایی ظرفیت ها، هماهنگی و انجام برنامه‌های مشترک و مستمر با حضور ذینفعان به نتیجه می رسد.

او ادامه داد: در این کارگروه تخصصی، نمایندگان ادارات مدعو و رابطان واحدهای ستادی معاونت بهداشت به ارایه گزارش اقدامات و نظرات خود پرداختند و پس از بحث و تبادل

نظر در خصوص اجرای طرح پیشگیری از حوادث ترافیکی در مدارس، انجام طرح های تحقیقاتی کاربردی، اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی در گروه های هدف، بازنگری نقاط پرخطر، رفع نواقص جاده ای و تقویت وضعیت ایمنی راه های درون شهری و جاده ها، برخورد قاطع با متخلفان هنجار شکن، نصب علایم و تابلو های هشدار دهنده در خروجی های مدارس، عدم استقرار  کودکان در صندلی جلو خودرو، الزام نصب سنسور دنده عقب برای تمامی خودروها و استفاده از صندلی کودک، برنامه ریزی های لازم انجام شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 93474
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب