به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد؛
کارگاه آموزشی مجازی تغذیه و رژیم درمانی در دوران بارداری ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه
به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان تغذیه شاغل در ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت شبکه های بهداشت و درمان با موضوع تغذیه و رژیم درمانی در دوران بارداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه تغذیه صحیح در تمام دوره های زندگی از ارکان اصلی زندگی سالم به شمار می رود، گفت: یکی از حساس ترین و مهمترین دوران های زندگی، دوران بارداری و شیردهی است.
«مریم مهارت» با تاکید بر اینکه برخورداری از یک تغذیه مناسب با توجه به وضعیت فیزیولوژیک، سن بارداری یا شیردهی، میزان فعالیت و خصوصیات ویژه فردی، امری کاملا ضروری است، ادامه داد: نتایج تحقیقات انجام شده، نقش تغذیه مناسب در بهبود باروری و پیشگیری از عوارض و بیماری های مختلف در ارتقای سلامتی مادران باردار و شیرده را به خوبی نشان می دهد.
او تغذیه نامناسب را از عوامل تاثیرگذار بر باروری از یک سو و از سوی دیگر سبب ایجاد عوارض جدی در دوران بارداری از جمله دیابت بارداری، افزایش فشارخون دوران بارداری، مسمومیت حاملگی، زایمان زودرس، تولد نوزاد کم وزن و کم خونی دانست.
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به ارائه رایگان خدمات مشاوره تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت از سوی کارشناسان تغذیه به مادران باردار، افزود: به منظور تحقق اهداف سلامت باروری و جوانی جمعیت، نشست بازآموزی و ارتقاء دانش کارشناسان تغذیه در ارائه خدمات مشاوره تغذیه به مادران باردار به صورت کارگاه آموزشی غیرحضوری با عنوان «تغذیه و رژیم درمانی در دوران بارداری» برگزار شد.
او اضافه کرد: در این کارگاه آموزشی، مطالبی پیرامون ارزیابی و پایش وزن گیری مادر باردار، انواع منحنی های وزن گیری به تفکیک نوجوان و غیر نوجوان در بارداری و شیوه تفسیر آن، مشکلات گوارشی شایع در دوران بارداری، علل ایجاد دیابت بارداری و رژیم درمانی آن، علل ایجاد پرفشاری خون و ادم در بارداری و رژیم غذایی آن، آموزش داده شد.
پایان خبر