پیگیری مسوولان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای جذب متخصص و توسعه تخت های بیمارستانی/ دریافت تایید نهایی چینش تخت های 5 بیمارستان در حال ساخت فارس
در نشست مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی و رئیس واحد آمار، برنامه ریزی و سطح بندی خدمات درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با رییس گروه سطح بندی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، راهکارهای توسعه تخت های بیمارستانی در فارس پیگیری شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه در دیدار با دکتر «حمیدرضا خصالی» رییس گروه سطح بندی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت ضمن ارایه گزارشی از وضعیت موجود تخت های بیمارستانی مجموعه دانشگاه، به بیان راهکارهای توسعه ارایه خدمات سلامت در فارس پرداخت.
دکتر «کامران راسخ» افزود: سطح بندی خدمات سلامت، یک گام بنیادین برای رفع نابرابری های موجود در توزیع و تخصیص منابع و بهره مندی مردم از خدمات سلامت محسوب می شود.
دکتر راسخ با اشاره به نیاز روزافزون جامعه به خدمات سلامت ادامه داد: با پیگیری های انجام شده در این سفر دو روزه به تهران و با همکاری مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاییدیه نهایی چینش تخت و بخش بیمارستان های در حال ساخت هزار و هشت تختخوابی حضرت محمد رسول الله(ص) شیراز، ۷۰۰ تخت خوابی صدیقه طاهره(س) شیراز، 160تخت خوابی شهرستان های داراب و مرودشت و 65 تخت خوابی ارسنجان مورد موافقت قرار گرفت.
تامین پزشکان عمومی و متخصص جدید در استان با هدف افزایش دسترسی به خدمات تخصصی و رضایتمندی مردم از دیگر پیگیری های انجام شده در این سفر دو روزه بود که دکتر راسخ در این باره نیز گفت: فارس یکی از بزرگترین استانهای کشور و دارای مراکز درمانی تخصصی گسترده است و به عنوان مجموعهای یکپارچه در سرتاسر استان، پذیرای مراجعان است.
او با بیان اینکه تلاش مسوولان دانشگاه در راستای رضایتمندی متخصصان است و تلاش می شود تا متخصصان در استان فارس ماندگار شوند، اضافه کرد: در راستای پیگیری های لازم در خصوص تامین متخصص در رشته هایی مانند داخلی، اطفال، زنان و زایمان، قلب و عروق، بیهوشی، جراحی عمومی، رادیولوژی و روانپزشکی صورت گرفت.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در حال حاضر مراکز قطب های درمانی استان در طول شبانهروز، تمامی تخصص های اصلی و موردنیاز را دارا هستند و در سایر بیمارستان های استان نیز متخصصان درحال خدمت رسانی به بیماران هستند.
مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه عنوان کرد: در حال حاضر 48 بیمارستان دانشگاهی با پنج هزار و 748 تخت فعال در حال ارایه خدمات درمانی به مردم است.
پایان خبر
نظر دهید