• 1403/04/22

پیام مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت گرامیداشت روز حراست

مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن قدردانی از کارکنان حراست دانشگاه، با انتشار پیامی این روز را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «پژمان نعمت اللهی» آمده است.

22 تیر در تقویم جمهوری اسلامی ایران به نام روز «حراست» نامگذاری شده است.

اقتدار کشور مدیون افرادی هستیم که با از جان گذشتگی و ایثار، برای آن تلاش می کنند و تلاش ها و اقدامات تمامی نیروهای حراست دانشگاه در راستای صیانت از مجموعه سلامت فارس است.

اینجانب ضمن تسلیت ایام حسینی (ع) و آرزوی قبولی عزاداری های تمام عزیزان و همچنین گرامیداشت یاد و نام امام خمینی(ره) و شهدا به ویژه شهدای سلامت و شهدای امنیت، این روز را گرامی داشته و از تلاشگران حراست مجموعه سلامت فارس قدردانی کرده و از خداوند متعال برای تمامی عزیزان این عرصه، تندرستی و موفقیت روزافزون خواستارم.

دکتر پژمان نعمت اللهی

مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز