• 1402/12/05

پیام مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز مهندس

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارسال پیامی، روز مهندس را به فعالان این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، متن پیام مهندس «معین حق دل» بدین شرح است:

پنجم اسفند ماه روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس نام گذاری شده است. این روز فرصت مناسبی جهت تقدیر از مهندسان متعهد، خلاق و پرتلاشی است که  با استفاده از ابتکار، نوآوری و دانش روز دنیا در عرصه های مختلف باعث پیشرفت و سازندگی در کشور هستند.

بدون شک، مهندسی فناوری اطلاعات به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل توسعه و پیشرفت در دنیای امروز می باشد. به همین مناسبت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تلاشگران حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه، از خداوند متعال تحقق اهداف عالیه پیش روی حوزه سلامت را خواستارم.

مهندس معین حق دل

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز