• 1403/04/22

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت گرامیداشت روز حراست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی، بیست و دوم تیر، روز حراست را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «سید وحید حسینی» به این مناسبت آمده است:

بیست و دوم تیرماه در تقویم کشورمان به نام عزیزانی نام گرفته که با اهتمام و کوشش خالصانه، دوشادوش فرزندان شریف حوزه بهداشت و درمان، مفهوم ارزشمند امنیت را در کنار سلامت، معنا بخشیده اند.

خدمتی صادقانه که تنها به پشتوانه همتی شبانه روزی و بهره مندی از حضور انسان هایی کوشا و توانمند  میسر می گردد و ثمره این سختکوشی، فراهم آوردن سلامت سازمان و پاسداری از امنیت آن در برابر هر گزند است.

این  روز را به تمامی کارکنان تلاشگر این مجموعه در سراسر استان و در صیانت از مجموعه سلامت از تمامی مراکز زیرمجموعه دانشگاه، صمیمانه تهنیت گفته و قدردان همت و ممارست شما عزیزان در تحقق این رسالت خطیر و تاثیرگذار هستم.

از ایزد متعال، سلامت و سعادتمندی شما عزیزان را در پیشبرد مسوولیت های حرفه ای خود خواستار بوده و امید است به مدد بهره مندی  شما عزیزان از مبانی اخلاق حرفه ای، شاهد توسعه و تعالی سلامت سازمانی باشیم.

دکتر سیدوحید حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز