• 1402/07/27

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت هفته تربیت بدنی

از جمله عرصه های پویایی هر جامعه در مسیر تعالی و پیشرفت، بهره مندی از نشاط و طراوت در میان آحاد جامعه و به ویژه نیروی جوان است که بخش مهمی از این هدف، به واسطه ترویج فرهنگ ورزشکاری، میسر خواهد گردید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی، آغاز هفته تربیت بدنی را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز،  در متن پیام دکتر «سید وحید حسینی» به این مناسبت آمده است:

در جامعه ایرانی نیز از دیرباز با بهره مندی از پشتوانه فرهنگ پهلوانی، این مهم همواره مورد توجه جدی بوده و نسل به نسل، انسان هایی شایسته از ایران زمین، پرچمدارانی افتخار آفرین در عرصه های ورزشی بوده اند.

به مناسبت هفته ملی تربیت بدنی، شایسته است بر اهمیت توسعه و ترویج ورزش در سطح جامعه و ثمرات و برکات نیکویی که این مهم می تواند به ارمغان آورد، پرداخته و به ویژه در دنیای امروز که بیماری های غیرواگیر به واسطه عدم تحرک بدنی کافی، افراد بسیاری را دچار بیماری و ناتوانی کرده است، تمرکز بر این امر و توسعه آن، می تواند راهگشای مسیر سلامت فردای جامعه باشد.

با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و قدردانی از زحمات مجموعه پرتلاش تربیت بدنی دانشگاه که همت والایی در ترویج فرهنگ ورزشکاری در سطح مجموعه داشته و ثمرات ارزنده ای در پیشتازی در تورنمنت های ورزشی و گسترش زیرساخت ها و دستاوردهای این حوزه داشته اند، امید است شاهد تعالی روزافزون مفهوم غنی سلامت در مجموعه سلامت استان، از گذرگاه ورزش باشیم.

از خداوند منان سعادت و موفقیت تمامی دست اندرکاران عرصه های ورزشی در مجموعه دانشگاه را خواستارم.

دکتر سید وحید حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز