• 1401/06/09

پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی درگذشت دو دانشجوی دانشکده پیراپزشکی داراب

.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی، درگذشت دو دانشجوی دانشکده پیراپزشکی داراب را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام تسلیت دکتر «محمدحسین انباردار» آمده است:

کلّ نفْسٍ ذائقة الْموْت ثمّ إلیْنا ترْجعون

شنیدن خبر مرگ، همیشه باعث تالم و نگرانی میگردد و اگر این خبر مربوط به جوانان باشد، این غم و غصه، صد چندان می گردد.

خبر فوت دو دانشجوی دانشکده اقماری شهرستان داراب، مرحوم «احسان قاسمی نراب» و مرحوم «امین عباسیان فرد»، به شدت باعث تالم اینجانب و سایر دانشگاهیان گردید اما چاره ای به جز پذیرفتن مشیت الهی و پیشه ساختن صبر و شکیبایی نمی بینیم.

امید است تا ان شاء الله دیگر هرگز شاهد پرپر شدن آینده سازان این مرز و بوم به ویژه در حوادث و سوانح جاده ای نباشیم و شرایط حمل و نقل و ترافیک جاده ای ما در شان و خور مردم مقاوم کشورمان باشد.

این واقعه دردناک را به جامعه دانشگاهی کشور و نیز خانواده آن دو عزیز از دست رفته تسلیت گفته و از قادر متعال، برای از میان رفتگان، علو درجات و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

دکتر محمدحسین انباردار

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

مرحوم «احسان قاسمی نراب» و مرحوم «امین عباسیان فرد» از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی شهرستان داراب بودند که در آزادراه نطنز کاشان بر اثر سانحه تصادف جان باختند.