• 1403/06/01

پیام تبریک فرمانده سپاه فجر استان فارس به مناسبت بزرگداشت روز پزشک

فرمانده سپاه فجر استان فارس با صدور پیامی، فرا رسیدن روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از روابط عمومی سپاه فجر فارس، متن پیام سرتیپ پاسدار «یدالله بوعلی» بدین شرح است:

«و منْ احْیاها فکانّما احْیاالنّاس جمیعًا (مائده/ ۳۲)

هر کس نفسی را زنده کند گویی همه انسان ها را زنده کرده است.»

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های توام با اخلاص و مجاهدت آنان در خدمت رسانی به مردم که نویدبخش حیات و سلامت برای آحاد ملت بزرگ ایران اسلامی است مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد.

اینجانب در آستانه کنگره ملی ۱۵ هزار شهید ولایتمدار استان فارس، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه سلامت، این روز خجسته را به جامعه پرافتخار پزشکی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

سرتیپ پاسدار یدالله بوعلی

فرمانده سپاه فجر استان فارس