• 1402/10/04
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

پنجمین نشست شورای انطباق دانشگاه در سال جاری برگزار شد

پنجمین نشست شورای انطباق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در سال جاری، صبح امروز با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» ضمن تاکید بر رعایت اصول اخلاق حرفه ای در زمینه پوشش، از نظارت شورای انطباق دانشگاه در این زمینه، به ویژه در مراکز آموزشی درمانی قدردانی کرد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس در ادامه به حضور مسوول فرهنگی در مراکز آموزشی درمانی دانشگاه با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پرداخت و تحقق این امر را موجب ارتقا و بهبود امور دانست.

بررسی راهکارهای بومی سازی مصوبه های وزارت بهداشت در حوزه انطباق، پیش بینی بسته های فرهنگی در حیطه دانشجویی و ارزیابی نیازهای مراکز درمانی دانشگاه در این زمینه، از دیگر محورهای این نشست بود.

این نشست صبح امروز دوشنبه، چهارم دی 1402 در دفتر ریاست دانشگاه  و با حضور اعضای شورای انطباق و مدیران ارشد دانشگاه، برگزار شد.

• گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 92015