با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد؛
هم اندیشی در زمینه استقرار دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پردیس شهید دوران
در نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و مسوولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در زمینه استقرار این دانشکده در پردیس شهید دوران هم اندیشی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشگاه در دیدار با رئیس و معاونان دانشکده تغذیه و علوم غذایی با تقدیر از اقدامات مجموعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، رشد علمی دانشکده و گروه تغذیه را مدیون تلاش های اساتید و اعضای هیات علمی به عنوان سرمایه های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز عنوان کرد.
دکتر «سید وحید حسینی» فعالیت ها و پیشرفت ها در زمینه های مختلف تغذیه از جمله نان کامل و ارتقاء و جایگاه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کشور را حاصل تجارب و بنیه علمی بالای اساتید و اعضای هیات علمی این دانشکده دانست.
او همچنین دغدغه مندی، دلسوزی، وقت گذاشتن، پیگیری و همدلی اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی را از نشانه های بارز و دلایل موفقیت های دانشکده برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری رشته تغذیه در جامعه، بر نقش تغذیه سالم که از مرحله تولید تا مصرف محصول را در بر می گیرد، تاکید کرد و انتقال دانشکده های مختلف دانشگاه از جمله دانشکده تغذیه و علوم غذایی به پردیس شهید دوران دانشگاه را گامی موثر در شتاب بخشیدن به مسیر پیشرفت علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه و دانشکده ها دانست.
دکتر حسینی، با بیان این که محیط دانشگاه، محیط همفکری و هم افزایی است، ارتقاء و توسعه پردیس دانشگاه را یکی از اولویت های مهم مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد و افزود: در مجموعه پردیس، فرصت تجمیع برای بهره وری بیشتر فراهم می شود و انتقال واحدهای مختلف مجموعه دانشگاه به پردیس شهید دوران، در همین راستا آغاز شده و در حال انجام است.
رئیس و معاونان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست، دیدگاه ها و پیشنهادات خود در زمینه روند انتقال دانشکده به پردیس شهید دوران را ارایه کردند.
در این نشست که ظهر امروز ششم آذر 1402، در مسجد حضرت امام جعفر صادق(ع) پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد، مهندس «سید مجتبی میرابراهیمی» مدیر اجرایی پردیس دانشگاه و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.
در ادامه این نشست همچنین رئیس دانشگاه در دیدار و گفت و گو با پیمانکار ساخت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دغدغه ها و موارد مورد نیاز در راستای سرعت بخشی به روند انجام کارهای مربوط به ساخت دانشکده، به حاضران ارایه کرد.
پایان خبر
نظر دهید