سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/06/28
  • - تعداد بازدید: 288
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور مشاورعالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

نُهمین نشست ستاد یادواره شهدای سلامت فارس برگزار شد

نُهمین نشست ستاد یادواره شهدای سلامت استان فارس، صبح امروز با حضور مشاورعالی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مشاورعالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست، ضمن قدردانی از تلاش های اعضای ستاد یادواره شهدای سلامت استان فارس در برگزاری این رویداد فرهنگی، بر اهمیت مشارکت دانشجویان در برگزاری این آیین تاکید کرد.

دکتر «محمود نجابت» در ادامه با ارایه راهکارهایی در خصوص هرچه بهتر برگزار شدن یادواره شهدای  سلامت استان در این نشست، از اعضای ستاد خواست تا با برنامه ریزی منسجم و منظم، پیگیری مصوبه های این نشست را در اولویت دستور کار خود قرار دهند.

«مجتبی حدائق» مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز دیگر عضو این نشست بود که پیرامون مصوبه ها، پیگیری ها، اقدامات و برنامه ریزی های مرتبط با هر حوزه توضیحاتی ارایه داد.

سرهنگ پاسدار «حسین صمصام» رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس و دیگر اعضای این نشست نیز ضمن ارایه پیشنهاداتی پیرامون برگزاری هرچه بهتر این یادواره در سطح استان، درباره اقدامات حوزه خود، گزارشی ارایه کردند.

این نشست صبح امروز چهارشنبه، بیست و هشتم شهریور 1403، در دفتر مشاورعالی رییس دانشگاه و با حضور مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 108864
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

تنظیمات قالب