جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/09/02
  • - تعداد بازدید: 348
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست اعضای انجمن تغذیه ایران تاکید کرد:

نقش محوری تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نشست هم اندیشی اعضای انجمن تغذیه ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در این نشست با اشاره به روند رو به رشد ابتلا به بیماری های غیرواگیر به عنوان یکی از عوامل مهم مرگ و میر در جوامع امروزی، بر نقش محوری تغذیه سالم در پیشگیری از این بیماری ها تاکید کرد.

دکتر «سید وحید حسینی» با بیان اینکه شورای عالی غذا در استان فارس با حمایت استاندار به صورت فعال و عملیاتی در حال برگزاری است، افزود: اهمیت نقش تغذیه در حوزه ‌های مختلف دانشگاه نیز مانند بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش به صورت عملیاتی مورد توجه است.

او با اشاره به اهمیت تغذیه با نان سالم در ارتقای سلامت جامعه، یکی از اقدامات ارزشمند دانشگاه در ترویج تغذیه سالم را راه اندازی برخی از نانوایی های شیراز و شهرستان های استان برای تهیه و توزیع نان سالم عنوان کرد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس، یکی دیگر از فعالیت های مهم دانشگاه را در حمایت از بیماران مبتلا به سلیاک، با توزیع نان و محصولات غذایی ویژه این بیماران عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت های خود به نقش محوری تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر، همچنین پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان‌ها پرداخت و با اشاره به تبلیغات گسترده در شبکه های اجتماعی در خصوص مصرف انواع مواد غذایی با بسته بندی های متنوع، اظهار کرد: بیشتر این محصولات حاوی مقادیری زیادی از نمک و چربی و برای سلامتی انسان مضر است که یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماری های غیر واگیر به شمار می رود.

دکتر سید وحید حسینی گفت: نیاز است انجمن های تغذیه با حضور در رسانه ها و به ویژه صدا و سیما، جامعه را به طور جدی نسبت به عوارض جبران ناپذیر عدم رعایت تغذیه سالم بیش از پیش آگاه سازند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مجموعه دانشگاه از انجمن های علمی با برگزاری نشست های همفکری و هم اندیشی برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم حمایت می کند.

انجمن تغذیه فارس؛ یک الگوی اجرایی و عملکردی در توسعه اهداف سلامت تغذیه

رییس انجمن تغذیه ایران نیز در این نشست گفت: انجمن تغذیه ایران به عنوان قدیمی‌ترین و فعال‌ترین انجمن در حوزه سلامت کشور است که حدود ۴۰ سال از فعالیت آن می‌گذرد.

دکتر  «جلال الدین میرزای رزاز» افزود: حدود ۱۳ هزار دانشجو در رشته تغذیه در مقاطع مختلف مانند کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در کشور فارغ التحصیل و حدود پنج هزار دانشجو در هفده مرکز در کشور در حال تحصیل هستند که در این زمینه با کشورهای توسعه یافته برابری می‌کنیم.

او با اشاره به نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر، انجمن تغذیه فارس را یکی از الگوهای موفق‌ در کشور عنوان کرد که ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل این حوزه در سطح استان حل می‌شود و نشان از یک نمونه الگوی عملکردی و اجرایی است.

دکتر رزاز همچنین در این نشست از دکتر «سیاوش باباجعفری» رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز و رییس پیشین انجمن تغذیه فارس به پاس تلاش برای حفظ و ارتقای این حوزه در استان قدردانی کرد.

رئیس انجمن تغذیه فارس و معاون توسعه دانشکده تغذیه علوم غذایی شیراز نیز در این نشست هم اندیشی گفت: این نشست با هدف همفکری و بررسی چالش‌های موجود در جامعه تغذیه کشور، با همکاری انجمن تعذیه فارس، دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مرکز تحقیقات تغذیه شیراز، با حضور روسای دفاتر انجمن تغذیه سایر استان های کشور برگزار می شود.

دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» افزود: در این نشست، محورهای مختلف فعالیت در این زمینه از جمله تهیه و توزیع نان کامل، پوشش بیمه ای همکاران و مشکلات صنفی مورد تبادل نظر قرار گرفت.

نشست هم اندیشی اعضای انجمن تغذیه ایران، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خانه استاد مجتمع ولایت، امروز دوم آذر برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار پویش ملی سلامت
  • کد خبری : 90553
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب