جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/03/21
  • - تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد:

نقش غذای سالم در تامین سلامت جامعه

.

به
مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، همایش کارشناسان مدیریت نظارت و ارزیابی بر مواد
خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ستاد و واحد‌های تحت پوشش دانشگاه با حضور
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.
 


به
گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون غذا و
دارو دانشگاه ضمن گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا گفت: سازمان خواربار و کشاورزی
ملل متحد -فائو- روز هفدهم خرداد را به عنوان روز جهانی ایمنی غذا نامگذاری کرده و
این موضوع یکی از مهمترین مولفه هایی هست که به سلامتی انسان در زندگی مدرن امروز
ارتباط مستقیم دارد.



دکتر
«محمدجواد راعی» با بیان اینکه
امنیت غذای
سالم به یکی از مباحث جدی در دنیا امروز و کشور تبدیل شده 
افزود: در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موضوع غذا از اهمیت بیشتری نسبت
به دارو وجود دارد و اگر تغذیه سالم و زیست سالم در کنار مواردی همچون بهداشت و
سلامت فردی نباشد، باید برای تامین سلامت جامعه از روش‌های پرهزینه درمانی و تجویز
دارو استفاده کنیم.



 


دکتر
راعی با قدردانی از فعالیت کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه به ویژه مدیریت
نظارت بر فرآورده های خوراکی، و آشامیدنی افزود: مدیریت نظارت بر فرآورده های
خوراکی، و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه به عنوان یکی از نهادهای ناظر بر عرضه
مواد خوراکی، آشامیدنی سالم است و ضرورت دارد برای سلامتی مردم در این حوزه بیش از
پیش تلاش شود.



مدیر
نظارت و ارزیابی بر مواد خوراکی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
نیز هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظر و تجربیات و توانمندسازی کارشناسان
واحد های ستادی و شبکه های بهداشت و درمان استان عنوان کرد و گفت: تلاش می شود این
دوره
های آموزشی به صورت
مستمر در راستای تقویت بازرسی ها و نظارت بر تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی در
سطح واحد های تولیدی و کارخانجات برگزار شود.



دکتر
«سید محمد مظلومی» افزود: در این همایش با هماهنگی های انجام شده با اداره کل تعزیرات
استان فارس، دوره آموزشی شیوه های بازرسی و نظارت بر واحدهای تولیدی و کارخانجات و
آشنایی با مقررات تعزیرات حکومتی و نحوه برخورد با متخلفین و شیوه های معرفی به
مراکز قضایی آموزش داده شد./م.قاسمی



پایان
خبر



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 61861
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب