• 1403/07/07
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

نشست هماهنگی گرامیداشت روز پرستار برگزار شد

نشست ویژه هماهنگی برای برگزاری آیین گرامیداشت روز پرستار، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در نشست صبح امروز که در خصوص هماهنگی و برنامه ریزی های لازم برای برگزاری آیین گرامیداشت روز پرستار برگزار شد، با اشاره به جایگاه ارزشمند جامعه پرستاری، بر برپایی هر چه با شکوه تر این آیین تاکید کرد.

دکتر «سید وحید حسینی» با بیان خدمات ارزنده پرستاران افزود: خدمات جامعه پرستاری در حفظ سلامتی بیماران بر هیچ فردی پوشیده نیست و همه اقشار مردم به ویژه در بحران کروناویروس، شاهد از خودگذشتگی و ایثار این گروه از تیم سلامت بوده اند.

او با اشاره به مطالبات جامعه پرستاری گفت: مسوولان دانشگاه در حال پیگیری برای تسریع در رفع چالش ها و دغدغه های جامعه پرستاری در سطح استان و کشوری هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین در این نشست شاخص های انتخاب پرستار نمونه استانی و کشوری را پایش کرد.

اعضای این نشست نیز دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در هر چه با شکوه تر آیین گرامیداشت روز پرستار بیان کردند.

این نشست با حضور دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان، دکتر «پژمان نعمت الهی» مدیر حراست، «محمدحسین خادمیان» مشاور امور مالی و بودجه معاونت توسعه و مدیریت، «راضیه راسخ» مدیر خدمات پرستاری دانشگاه، دکتر «مریم شایگان» رییس دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) و دکتر «هاشم رحمتی» رییس هیات مدیره نظام پرستاری شیراز برگزار شد.

حبیب ا... یخاری

حبیب ا... یخاری