سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/04/07
  • - تعداد بازدید: 120
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست هماهنگی امور آموزشی دانشجویان دکترای پژوهش‌محور بین‌الملل در معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

نشست هماهنگی امور آموزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با هدف تسهیل و ساماندهی فرآیند جذب دانشجویان بین‌الملل در مقطع دکترای پژوهش‌محور، با حضور نمایندگان واحدهای مرتبط در معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.  

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مانیکا نگهداری‌پور» معاون بین‌الملل دانشگاه، با تاکید بر اهمیت توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه بین‌الملل اظهار داشت: بر اساس آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرآیند پذیرش متقاضیان دکترای پژوهش‌محور در حوزه بین الملل دانشگاه، مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: روند جذب دانشجوی بین الملل در مقطع دکترای پژوهش محور، از سال گذشته آغاز شده و جزییات چارچوب اجرایی آن برای واحدهای مربوطه نیز در حال تبیین است که به زودی به دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی اعلام می شود.

 

دکتر نگهداری‌پور ادامه داد: با توجه به قوانین جدید، جذب دانشجوی بین الملل در هر رشته و مقطع تحصیلی، با دریافت مجوز از وزارت بهداشت آغاز می شود که تا کنون این مجوز برای تعدادی از رشته ها در مقطع دکترا دریافت شده و برای سایر رشته ها نیز بر اساس نیاز انجام می شود.

معاون بین الملل دانشگاه اضافه کرد: در این نشست، وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان فعلی مقطع دکترای پژوهش‌محور بین‌الملل دانشگاه نیز مورد ارزیابی و راهکارهای لازم برای بهبود و تسهیل امور آنان مورد تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر «رامین یعقوبی»، مسوول تحصیلات تکمیلی پژوهشی دانشگاه نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت گسترش جذب دانشجویان بین‌الملل در مقطع دکترای پژوهش‌محور گفت: با توجه به ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و زیرساخت‌های موجود در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، زمینه مناسبی برای توسعه جذب دانشجویان بین‌الملل فراهم است که با تعریف و تبیین فرآیندهای پذیرش در این مقطع، روند جذب و پذیرش متقاضیان تسهیل شده و امکان بهره‌گیری هرچه بیشتر از این ظرفیت‌ها فراهم می شود.

در این نشست، نمایندگان اداره خدمات آموزشی دانشگاه، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیران و کارشناسان معاونت بین الملل و نمایندگانی از مراکز تحقیقات دارای سابقه جذب دانشجوی دکترای پژوهش‌محور نیز حضور داشتند و دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در راستای ارتقای فرآیند پذیرش و پشتیبانی از دانشجویان بین‌الملل ارائه کردند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 155635
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب