جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/11/30
  • - تعداد بازدید: 185
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه؛

نشست خبری تبیین دستاوردهای تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نشست خبری تبیین دستاوردهای تحقیقات و فناوری دانشگاه در بازه زمانی یک ساله آذر 1401 تا آذر 1402، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، در مقدمه این نشست با توضیح دانشگاه های نسل اول تا پنجم، گفت: دانشگاه های نسل اول، دانشگاه های آموزش محور بودند.

دانشگاه های نسل اول تا پنجم

دکتر «محمدهاشم هاشم پور» افزود: دانشگاه های نسل دوم، دانشگاه های پژوهش محور بوده و دانشگاه های بسیاری از کشورهای جهان از جمله بخش قابل توجهی از دانشگاه های ایران، از همین نسل هستند.

او ادامه داد: دانشگاه های نسل سوم که اکنون در محور توجه است، بر فناوری، خلاقیت و کارآفرینی و دانشگاه های نسل چهارم و پنجم نیز به مقوله هایی همچون حرکت به سمت نیازهای جامعه و محیط زیست تاکید دارند که به این دو نسل اخیر از دانشگاه ها، هنوز اقبال عمومی گسترده ای نشده است.

دستاوردهای علمی دانشگاه

این مقام مسوول در دانشگاه اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بر اساس آخرین نتایج ارزشیابی سالانه وزارت بهداشت، رتبه چهارم در فعالیت های تحقیقات و فناوری، رتبه نخست فعالیت های کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی و رتبه سوم در حوزه اثرگذاری پژوهش را به دست آورده است.

دکتر هاشم پور، کسب رتبه نخست کشوری در برگزاری همایش های علمی بین المللی، مشارکت در تالیف فصل های کتاب های معتبر بین المللی و انتخاب مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت به عنوان یکی از اعضای اتحادیه توانبخشی جهانی از سوی سازمان بهداشت جهانی را بخشی از افتخارهای جهانی کسب شده عنوان کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص فعالیت پارک علم و فناوری سلامت شیراز، راه اندازی اتاق تمیز (clean room)، عقد قرارداد عاملیت با صندوق پژوهش و فناوری فارس و امضای تفاهم نامه های گوناگون با بنیاد برکت، صندوق کارآفرینی امید، جهاد دانشگاهی و یک مجموعه دارویی، توضیحاتی ارایه کرد.

حمایت های مادی و معنوی از پژوهشگران و فناوران، اختصاص پژوهانه به پژوهش های حوزه جوان سازی جمعیت و فرزند آوری، فراهم آوردن دسترسی پژوهشگران به پایگاه های اطلاعاتی، جذب نیروهای تخصصی و نخبگان پژوهشی، از دیگر سرفصل های مطرح شده از سوی دکتر هاشم پور در این نشست خبری بود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص عملکرد این مجموعه در حوزه های طرح های مصوب تحقیقاتی، انتشار مقالات، ترجمان دانش، تولید محصولات فناورانه، اختراع و اکتشاف، قرارداد ارتباط با صنعت، مجله ها، کتاب ها، کتابخانه ها، مطالعات هم گروهی و نظام ثبت بیماریها نیز گزارشی ارایه داد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 95456
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب