• 1403/01/19
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

نجات جان مادر باردار ۳۴ هفته و نوزادش

یک خانم ۳۳ ساله باردار اهل میمند با سن بارداری ۳۴ هفته و درد شکم ناگهانی و تشنج، پس از مراجعه به مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی میمند با همکاری تیم پزشکی و اقدامات سریع و به موقع نجات یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مسوول مرکز خدمات جامع سلامت میمند گفت: یک مادر ۳۳ ساله که به علت تشنج و درد زایمان و ضعف دچار مشکلات تنفسی شده بود تحت درمان و مراقبت قرار گرفت و با هوشیاری و مهارت تیم پزشکی، زایمان طبیعی با موفقیت انجام و نوزاد دختر سالم به دنیا آمد.

«سوسن گورکانی» افزود: هفته ‌های پایانی بارداری، به ‌ویژه هفته سی و چهارم بارداری یکی از مراحل حساس و پر استرس برای مادران باردار به شمار می‌رود؛ کوچک ‌ترین تغییرات در این هفته ممکن است مادر را نگران کند که در بیشتر موارد طبیعی هستند؛ در این هفته لازم است که مادر بیش از پیش مراقبت ‌های نزدیک به زایمان و زایمان را رعایت کند و در صورت لزوم با پزشک خود در ارتباط باشد.

او اضافه کرد: این مادر و فرزند برای مراقبت های بیشتر به بیمارستان حضرت قائم(عج) منتقل شدند.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر