سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/18
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر بهداشت در ضیافت بهاری سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران:

نباید خدشه ای به کیفیت بالای دارو وارد شود/ اولویت دولت حمایت از صنعت داروسازی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ضیافت بهاری سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، با اشاره به اهمیت استراتژیک صنعت دارو در کشور، گفت: دارو به عنوان یک صنعت اقتصادی، اجتماعی و امنیتی باید از چند منظر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از «وبدا» وزارت بهداشت، دکتر «محمدرضا ظفرقندی» در این مراسم ضمن تبریک سال نو و عید فطر، گفت: باعث افتخار است که در جمع فاخر داروسازان هستم. در دنیا، یکی از شرایط ضروری برای مردم، تأمین دارو و تجهیزات پزشکی است که جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی آن بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: چند عامل باید با هم ترکیب شوند تا پیشرفت این صنعت رقم بخورد. از یک طرف، نیاز به نقدینگی و ارز داریم و از طرف دیگر باید مصرف دارو به درستی انجام شود. تولید و قیمت‌گذاری دارو نیز باید به‌گونه‌ای باشد که از هدررفت سرمایه کشور جلوگیری کند. نکته مهم این است که سود و پرداخت‌ها باید همخوانی با جیب مردم داشته باشد. در کنار این دو اصل، کیفیت بالا نیز بسیار حائز اهمیت است و هیچ‌گاه نباید کوچکترین خدشه‌ای به آن وارد شود.

دکتر ظفرقندی با بیان اینکه با پیشرفت صنعت داروسازی، ما موفق به تولید بسیاری از داروهایی شده‌ایم که آرزوی تولید آن‌ها را داشتیم و تجربه ۴۰ ساله در این صنعت رقم خورده است، گفت: اولویت دولت و شخص رئیس‌جمهور، حمایت از تولید داروهای ژنریک و پیشرفت صنعت داروسازی است.

وی همچنین با تشکر از تمامی کسانی که در این صنعت دستاوردهای فاخر را رقم زده‌اند و مسئولین گذشته، یادآور شد: روز به روز پیشرفت‌ها مشهود و مسیر خوبی در حال طی شدن است البته این مسیر سختی‌هایی نیز دارد. پیش از این مرتب می‌شنیدیم که صنعت داروسازی به دلیل کمبود نقدینگی در حال توقف است، اما برای پرداخت بدهی‌ها دو مسیر را دنبال و پیگیری کردیم.

وزیر بهداشت در خصوص تأمین نقدینگی برای صنعت داروسازی گفت: از صندوق پیشرفت و توسعه یک میلیارد دلار جذب کردیم که برای تأمین داروهای استراتژیک بود. همچنین پیگیری‌هایی برای جذب ۳۰۰ میلیون دلار برای پرداخت بدهی‌ها صورت گرفت که روز گذشته مصوبه آن را دریافت کردیم. کارگروهی تشکیل خواهد شد تا نحوه تأمین و لیست موارد مشخص شود و حداکثر بهره‌برداری از این ۷۰۰ میلیون دلار انجام گیرد.

دکتر ظفرقندی با تاکید بر اینکه حدود ۵۵ درصد بدهی‌های دارویی با ۳۰۰ میلیون دلار تسویه می‌شود، ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۴ با امکانات موجود بتوانیم باقی مطالبات صنعت داروسازی را پرداخت کنیم و برای پیشرفت بیشتر قدم برداریم.

وزیر بهداشت در پایان ضمن اعلام حمایت از پیشنهادات سرمایه‌گذاری داخلی یا خارجی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: امیدوارم با کمک فعالان این صنعت و رشد تولید، نسبت به سالهای گذشته، وضعیت بهتری داشته باشیم.

پایان خبر

                                                                                     

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 120933
محمد  کریمی
خبرنگار

محمد کریمی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب