در نشست هماهنگی راه اندازی کانون های سلامت محله تاکید شد:
مردمیسازی سلامت با مشارکت مردم در حوزه سلامت
معاون فنی معاونت بهداشت در نشست هماهنگی راه اندازی کانون های سلامت محله، به اولویت مردمیسازی و مشارکتی شدن برنامهها در حوزه سلامت به عنوان یک ضرورت اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» با اشاره به نقش مشارکت مردم در حوزه سلامت گفت: کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله، سازوکاری ساختارمند برای مشارکت پایدار مردم، نهادها و جوامع محلی در ارتقای سلامت با لحاظ کردن عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت است .
او افزود: در این کانون ها، مردم و نمایندگان سازمانها و نهادهای محلی، با هدف ارتقای سطح سلامت شهروندان و محلهها، بهبود فضای کسب و کار و وضعیت اقتصادی محله و ارتقای سرمایههای اجتماعی و روحیه نشاط و شادابی شهروندان فعالیت میکنند.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: برای افزایش سواد سلامت، موضوعی که به اندازه اقدامات آموزشی و بهبود نگرش در حیطه فردی مهم است، ایجاد محیط های حامی سلامت همچون کانون های سلامت محله است که فرد در آن سکونت دارد، کار میکند و به فعالیتهای روزمره مشغول است.
رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه نیز با اشاره به اهداف اجرای برنامه کانون سلامت محله گفت: افزایش مشارکت مؤثر و کارآمد گروهی و تخصصی مردم، همراه با پویایی و خلاقیت برای توسعه ظرفیت ها از جمله اهداف این کانون ها است.
«بهنام لشگرآرا» با تاکید بر اهمیت رفع مشکلات و نواقص موجود برای اجرای طرح در نقاط هدف، گفت: کانون سلامت محله، هسته اولیه همکاری سازمان یافته مردم و معتمدان محلی با نهاد ها و بخش های ذینفع یا مسوول در امور سلامت است که در محله ایجاد و براساس شیوه نامه مشخصی ارتباط تعریف شده ای با مجامع شهرستان، استان و سطح ملی برقرار می کند.
کانونهای فرهنگی اجتماعی سلامت محله در ۲۱ محله هدف تحت پوشش دانشگاه راه اندازی می شود.
پایان خبر