مدیر نظارت و ارزیابی «فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شد
با حکم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «پیمان رمضانی» به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه خطاب به «پیمان رمضانی» آمده است:
با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منصوب می گردید؛ امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها و اسناد بالا دستی و قانون هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی با اینجانب در انجام امور محوله و حفظ و ارتقاء جایگاه دانشگاه موفق باشید.
اهم انتظارات و وظایف جنابعالی به شرح زیر می باشد:
-پیگیری کلیه برنامه ها و شرح وظایف حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با رویکرد افزایش بهره وری، فساد ستیزی و وفاق محور
-ارتقاء همکاری ها و هماهنگی ها با ستاد سازمان غذا و دارو و سایر مدیریت های معاونت غذا و دارو، مشارکت فعال در رویدادها و جلسات و استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد واجرای بهینه تکالیف و برنامه های عملیاتی ابلاغی
-تلاش در جهت پیگیری و تامین حقوق قانونی کارکنان با هماهنگی معاونت و فراهم آوری حتی الامکان محیط مناسب جهت خدمت رسانی همدلانه و افزایش بهره وری نیروی انسانی و کارشناسان حوزه در جهت تامین اهداف سازمانی
-ایجاد نظام ارزیابی مستمر عملکرد کارکنان مبتنی بر شاخص های تعریف شده در سامانه رشد
-تلاش در جهت ارتقاء سطح نظارت بر مراحل تولید و توزیع فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های درون و برون سازمانی و توجه به اولویت ها و چالش های روز
-تسهیل و تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید
-ایجاد ارتباط مثبت و سازنده با سایر بخش های دانشگاه مرتبط با بهداشت، سلامت غذا و تغذیه با هدف پیشبرد سیاست های کلان بهداشت عمومی
-برنامه ریزی در جهت استفاده از ظرفیت های مراکز علمی و پژوهشی دانشگاهی در جهت بهبود فرآیندها و تصمیم سازی های کلان حوزه
-ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
-استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و مردم نهاد مرتبط جهت برونسپاری حداکثری برخی فرآیندها درچهارچوب قوانین و مقررات و همچنین جلب مشارکت و همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه
-برنامه ریزی و اجرای آموزش مداوم پرسنل و توانمندسازی کارکنان حوزه متناسب با نیازهای روزآمد و چالش های نوظهور
-تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی
-پیگیری سایر امور محوله از طرف مقامات مافوق
دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
همچنین دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات مهندس «میرمیثم حسینی مقدم امامی» در زمان تصدی این مسوولیت قدردانی کرد.
نظر دهید