• 1403/07/07
از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

مدرسه تابستانه با 4 کارگاه آموزشی در زمینه پژوهشی برگزار شد

مدرسه تابستانه در زمینه پژوهشی، به صورت برخط و رایگان، شهریور امسال در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه گفت: در راستای پایش برنامه عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدرسه تابستانه با چهار کارگاه آموزشی برگزار شد.

دکتر «سجاد دلاوری»، با اشاره به برگزاری این برنامه آموزشی از سوی گروه کتابخانه و تامین منابع اطلاعات مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، افزود: در مجموع 210 نفر از اعضای هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کتابداران و پژوهشگران از سراسر کشور در این کارگاه‌ها شرکت کردند.

او توضیح داد: کارگاه کار با نرم افزار «EndNote» با تدریس «سارا کریم زاده»، کارگاه آشنایی با پایگاه« web of science   » با تدریس «محمد قاسم پور»، کارگاه آشنایی با پایگاه «PubMed» با تدریس «آفتاب قدیمی» و کارگاه «هوش مصنوعی در پژوهش» با تدریس دکتر «شیرین دهقان» برگزار شد.