سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد؛
فوت 483 بیمار کووید19 در کشور/ مجموع مبتلایان به 880 هزار نفر رسید
.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت 483 بیمار کووید19 در کشور طی 24 ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع مبتلایان کووید 19 به 880 هزار نفر رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا وزارت بهداشت، دکتر «سیما سادات لاری» با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز 4 آذر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 13 هزار و 721 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که دو هزار و 801 نفر از آنها بستری شدند.
او با اشاره به این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 880 هزار و 542 نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 483 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 45 هزار و 738 نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که خوشبختانه تا کنون 617 هزار و 715 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت: 5824 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
دکتر لاری همچنین افزود: تا کنون پنج میلیون و 871 هزار و 98 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
او با بیان این که استان های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: استان های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
پایان خبر
نظر دهید