جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/24
  • - تعداد بازدید: 204
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
پیام معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی غذا؛

غذا و آب سالم و کافی، زیربنای سلامت است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی فرا رسیدن بیست و چهارم مهر، روز جهانی غذا را به همه فعالان صنعت غذایی استان فارس تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «محمد جواد راعی » آمده است:

این روز به مناسبت سالروز تاسیس سازمان جهانی «فائو» به عنوان روز جهانی غذا نامیده شده است.

تأمین و مصرف آب و غذا از آغاز بشریت تا امروز در زمره نخستین و اساسی ترین نیازهای انسان شناخته شده و تامین غذای سالم، جزو بدیهی ترین و دشوارترین وظیفه های ممکن برای مسوولان هر جامعه از سطح خانواده تا سطوح منطقه ای، ملی و فراملی است.

روز جهانی غذا در سال2023 میلادی با شعار «آب زندگی است، آب غذا است»، دانشمندان نشان داده‌ اند که بدون آب یا ویتامین، ادامه زندگی فقط برای چند روز یا حداکثر یک هفته امکان‌پذیر است، اما اگر آب و ویتامین کافی به بدن برسد، می‌توان تا یک سال لب به غذا نزد و به زندگی ادامه داد.

جمعیت کره‌ زمین در حال افزایش است و با جمعیت حاضر و این رشد جمعیتی انتظار می‌رود که در قرن 21 ، کره زمین به یک جمعیت بالایی برسد که این جمعیت زیاد به غذا و آب سالم و کافی، زیربنای سلامت است احتیاج دارند و باید نیازهای تغذیه‌ای آنها تأمین شود.

با وجود این وضعیت گزارش های جهانی از روند رو به رشد میزان گرسنگی در جامعه بشری در قرن حاضر حکایت داشته و مشکلات ناشی از سوء تغدیه، رژیم های نادرست و الگوهای غذایی ناسالم سلامت صدها میلیون انسان به ویژه کودکان و اقشار آسیب پذیر را در معرض مخاطره قرار داده است.

در این شرایط، نقش متخصصان حوزه ها و گرایش های مختلف وابسته به علوم و صنایع غذایی روز به روز نمود بیشتری پیدا می کند، به نحوی که شعار «عملکرد امروز ما آینده ماست» در تامین غذا و آب سالم و کافی بیش از هر گروه دیگر متوجه ما و دست اندرکاران این حوزه بوده و کنش فعالانه و هوشمندانه ما در معاونت غذا و دارو این شعار و سلامت آینده جامعه را رقم خواهد زد.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی غذا به تمامی فعالان و زحمتکشان صنعت غذایی استان، مراتب تشکر و قدردانی خود را از تمامی مدیران، کارشناسان و کارکنان زحمتکش مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ستادی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش اعلام می نمایم.

 

دکتر محمد جواد راعی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 89421
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب