معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست فوکال پوینت های درمان بیماری تب دانگ بیان داشت:
عدم صید پشه مهاجم آئدس و انتقال محلی بیماری تب دانگ، در استان فارس
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن حضور در نشست کشوری فوکال پوینت های درمان بیماری تب دانگ گفت: تا کنون موردی از انتقال محلی و صید پشه آئدس در استان فارس گزارش نشده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با تاکید بر لزوم حساسیت نظام بهداشت و درمان کشور در تشخیص بیماری تب دانگ و نحوه استقرار پشه آئدس افزود: همکاری بین بخشی به عنوان اصلی ترین عامل در جلوگیری از استقرار پشه آئدس به شمار می رود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت لزوم مداخله زودهنگام در نظام مراقبت بیماری تب دانگ ادامه داد: تشخیص سریع و دقیق این بیماری اهمیت بسیاری در مدیریت درمان، نظام مراقبت اپیدمیولوژیک، مطالعات بالینی و تولید واکسن دارد.
دکتر ایلامی توجه به اقدامات پیشگیری کننده از انتقال بیماری به سایرین را به عنوان یکی از مهم ترین توصیه در جریان مراقبت و درمان مبتلایان برشمرد و گفت: به همین دلیل توصیه می شود که بیمار مبتلا به تب دانگ در پشه بند های مناسب قرار داده شود.
دکتر ایلامی با اشاره به افزایش شیوع بیماری تب دانگ در بسیاری از کشورهای جهان گفت: این بیماری نه تنها سلامت افراد را تهدید میکند، بلکه بار اقتصادی سنگینی نیز بر سیستمهای بهداشتی و جوامع وارد میکند.
در ادامه این نشست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و فوکال پوینت کشوری درمان تب دانگ به بررسی نحوه مراقبت و درمان یکی از بیماران وارده به استان فارس پرداختند.
پایان خبر
نظر دهید