جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/03/20
  • - تعداد بازدید: 202
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
هشدار رییس سازمان غذا و دارو؛

صد در صد نمک‌های رنگی و سنتی آلوده به فلزات سنگین هستند/ پایش ۶۰۰ نوع سم و آلاینده در محصولات غذایی

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه وظیفه سازمان غذا و دارو تامین غذای سالم برای عموم جامعه است، نسبت به مصرف نمک های رنگی و سنتی هشدار داد و گفت: بر اساس نمونه برداری گسترده از نمک‌های رنگی و سنتی مشخص شد صد در صد این نمک‌ها آلوده به فلزات سنگین و برای سلامتی به شدت مضر هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از «وبدا» وزارت بهداشت، دکتر «سید حیدر محمدی» در مراسم روز جهانی ایمنی غذا، اظهار داشت: همایش امروز به توصیه رئیس جمهور شهید در جلسه رونمایی از سند ملی امنیت غذایی در واپسین روزهای سال گذشته برگزار شد و ایشان بر تامین و دسترسی عموم مردم به غذای سالم تاکید داشتند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سالانه ۶۰۰ میلیون نفر بر اثر مصرف مواد غذایی آلوده و مسموم بیمار می‌شوند که ۴۰۰ هزار نفر از آنها جان خود را از دست می‌دهند. یکی از عوامل موثر در مرگ و میر ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم، باقیمانده سموم و فلزات سنگین است.

معاون وزیر بهداشت تلاش برای اصلاح الگوی مصرف با تنوع تولید و بالا بردن ارزش غذایی محصولات تولیدی مانند تولید نان کامل(از سال گذشته) را از اقدامات سازمان غذا و دارو دانست و گفت: برنامه این سازمان در صورت تایید سند برنامه هفتم توسعه، راه اندازی کانون مسئولان فنی به منظور نظارت گسترده بر واحدهای تولیدی است. همچنین شناسنامه‌دار شدن اغذیه کشاورزی نیز در این سند دنبال می‌شود.

دکتر محمدی با بیان اینکه ۴۵۰ آزمایشگاه همکار و ۶۳ آزمایشگاه دولتی در سراسر کشور مجهز به دستگاه‌های پیشرفته آزمایشگاهی هستند که قابلیت پایش ۶۰۰ سم در محصولات غذایی را دارند، افزود: سلامت فراورده غذایی یا ماده اولیه تولید محصولات غذایی که از مبادی مجاز، وارد کشور می شوند، توسط آزمایشگاه‌های تحت نظارت سازمان غذا و دارو بررسی می شوند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 103374

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب