• 1402/08/21

سرپرست مجتمع آموزشی عالی سلامت فیروزآباد منصوب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی حکمی، دکتر «نجمه کشاورز» را به سمت «سرپرست مجتمع آموزشی عالی سلامت فیروزآباد» منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خطاب به دکتر «نجمه کشاورز» به عنوان «سرپرست مجتمع آموزشی عالی سلامت فیروزآباد» آمده است:

احتراماً نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده سرکار عالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مجتمع آموزشی عالی سلامت فیروزآباد» منصوب می گردید تا انشاء ا... با همکاری معاونین محترم، مسئولین محترم شهرستان و دانشجویان عزیز نسبت به ارتقای سطح فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده اهتمام جدی مبذول نمائید. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان مسألت می نمایم .

دکتر سید وحید حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز