• 1402/07/09
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

ساختمان جدید دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی به بهره برداری رسید

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، ساختمان جدید دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، ساختمان جدید دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی در مجتمع نادر کاظمی واقع در ابتدای بلوار سلمان فارسی، با حضور  رییس دانشگاه به بهره برداری رسید.

دکتر «سید وحید حسینی» از واحدهای مختلف دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی بازدید و از معاونت توسعه‌ مدیریت و منابع دانشگاه، مسوولان و کارکنان این دانشکده در تسریع در راه اندازی این‌ مرکز قدردانی کرد.

در آیین افتتاح ساختمان جدید دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی، دکتر «محسن رازقی» معاون آموزشی و دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز حضور داشتند.

حبیب ا... یخاری

حبیب ا... یخاری