وزیر بهداشت در جلسه شورای اداری استان و شهرستان سمنان عنوان کرد؛
رشد 80 درصدی نسخه نویسی الکترونیک در دولت سیزدهم
.
وزیر بهداشت با اشاره به تداوم تحریم های ناجوانمردانه در دوران کرونا گفت: در تاریخ ثبت شد که کشورهای مدعی حقوق بشر، بیماران ایرانی را در دوره همه گیری کرونا تحریم کردند و این جنایت، مصداق بمباران شیمیایی بیمارستان حضرت فاطمه(س) در دوران دفاع مقدس بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «بهرام عین اللهی» در نشست شورای اداری استان و شهرستان سمنان که همزمان با دومین روز از هفته دولت و افتتاح 104 پروژه عمرانی و اقتصادی شهر سمنان به ارزش هزار و 30 میلیارد تومان برگزار شد، اظهار داشت: دولت سیزدهم در شرایطی کار را تحویل گرفت که ذخیره واکسن کرونا بسیار ناکافی بود بنابراین باتوجه به مطالبه اصلی و فوری مقام معظم رهبری مبنی بر کنترل کرونا، با کوشش همه دولتمردان در بخش های مختلف، در هفته اول شروع بکار دولت ، 10 میلیون دز واکسن تامین و انبوهی از واکسن به سوی کشور روانه شد.
وی با بیان این که وقتی مردم در عرصه های مختلف وارد صحنه شوند، به موفقیت می رسیم، افزود: با مشارکت مردم و گروه های جهادی، جوانان، دانشجویان و نیروهای مسلح، رکورد تزریق روزانه واکسن کرونا نسبت به جمعیت به تعداد یک میلیون و 600 هزار دز در روز و هشت میلیون و 600 هزار دز در هفته معادل جمعیت برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس، توسط کشور ما ثبت شد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: سال گذشته در همین روزها مردم برای تزریق واکسن کرونا به برخی کشورهای همسایه می رفتند و محدودیت های فراوانی در روابط اجتماعی، مشاغل و مراسم مذهبی وجود داشت که با تسریع واکسیناسیون، این محدودیت ها برداشته شد و به اذعان بانک جهانی، واکسیناسیون از اصلی ترین عوامل رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم بوده است.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه تا دی ماه سال گذشته، 132 هزار نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند، ادامه داد: از دی ماه سال گذشته تا کنون، 11 هزار نفر بر اثر این بیماری، قربانی شدند که عمده این موارد و بیش از 60 درصد از آنها، مربوط به واکسن نزده ها بوده است.
وی با اشاره به تلاش دانشمندان ایرانی برای ساخت واکسن کرونا گفت: ایران یکی از اعضای ساز و کار کوواکس بود؛ ساز و کاری که قرار بود واکسن کرونا را به طور عادلانه در بین کشورها، توزیع کند و ما منابع لازم را هم به این مجموعه پرداخت کرده بودیم اما به تعهداتشان عمل نکردند.
وی افزود: با تلاش دانشمندان ایرانی، در 6 مرکز، واکسن کرونا با پلتفرم های مختلف تولید می شود و آمادگی مقابله با تهدیدهای آینده سلامت را داریم. از سوی دیگر با ذخیره 50 میلیون دز واکسن کرونا، به این مجموعه ها اعلام کرده ایم که خط تولید واکسن کرونا را برای تامین سایر واکسن های مورد نیاز، بکار گیرند.
وزیر بهداشت ادامه داد: در دیدارهایی که با مدیران سازمان جهانی بهداشت در ژنو داشتم، بر دروغ بزرگ مستکبران در مورد انکار تحریم دارو و تجهیزات پزشکی تاکید کردم چراکه با تحریم بانک های ایرانی و نبود امکان نقل و انتقال منابع، عملا این اقلام هم مشمول تحریم می شود.
دکتر عین اللهی، سالمندی جمعیت را اصلی ترین معضل کشور دانست و تصریح کرد: زمان زیادی را برای جبران سیاست های اشتباه گذشته که توسط برخی افراد و حتی به واسطه نفوذ برخی جریان ها برای کنترل جمعیت در ایران اجرا شده بود، از دست داده و در وضعیت بحرانی قرار داریم. قرارگاه جوانی جمعیت همزمان با تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در وزارت بهداشت تشکیل شده و اقدامات تشویقی و حمایتی خوبی از جمله پوشش 90 درصدی هزینه های ناباروری در بخش دولتی و 70 درصدی در بخش خصوصی توسط بیمه ها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با تمهیدات در نظر گرفته شده، مادران باردار پس از زایمان تا 2 سال و فرزندان شان تا پنچ سال به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می گیرند و از همکارانم در حوزه سلامت می خواهم که برای اجرای قانون جوانی جمعیت، کار و همت جهادی کنند .
وزیر بهداشت با اشاره به افزایش 2 برابری تعداد تخت های مراقبت های ویژه کودکان، پوشش رایگان بیمه برای 6 میلیون نفر از سه دهک اول درآمدی با اختصاص 6 هزار میلیارد تومان و تشکیل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج با اختصاص اعتبار 5 هزار میلیارد تومان با همکاری مجلس شورای اسلامی، توجه ویژه به عدالت و مناطق محروم، افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی و تامین 56 دستگاه ون آمبولانس و 20 دستگاه اتوبوس آمبولانس تولید داخل را به عنوان بخشی از دستاوردهای یکسال گذشته وزارت بهداشت یاد کرد./103
پایان خبر
نظر دهید