جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/03/26
  • - تعداد بازدید: 124
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد:

راه ‌اندازی سامانه ثبت فرآورده‌ های خوراکی و آشامیدنی در سال جاری

سرپرست اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سامانه ثبت فرآورده‌ های خوراکی و آشامیدنی در دست بررسی است که پس از تحویل و انجام پایلوت و رفع نواقص و ایرادات، طی سال جاری راه ‌اندازی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از «وبدا» وزارت بهداشت، دکتر «عبدالعظیم بهفر»، با بیان این مطلب، اظهار کرد: باتوجه ‌به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده ‌های غذایی و آشامیدنی به ‌صورت سامانه ‌ای و الکترونیک راه‌ اندازی شده و در حال انجام است.

وی افزود: در راستای ارتقای برنامه‌ های سلامت و ایمنی شیر و فرآورده‌ های لبنی و گوشتی اداره کل امور فرآورده‌ های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده ‌سازی الزامات سیستم‌ های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص‌های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می‌ کند تا از انطباق ویژگی ‌های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.

 سرپرست اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 103734
محمد  کریمی
خبرنگار

محمد کریمی

تنظیمات قالب