جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/24
  • - تعداد بازدید: 111
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دیدار معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نمایندگان تشکل ها و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

با حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نمایندگان تشکل ها و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نشست بررسی مسایل مختلف مرتبط با دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه دغدغه های دانشجویان، دغدغه مسوولان وزارت بهداشت و دانشگاه نیز به شمار می رود، گفت: برای سربلندی، توسعه و قوی شدن کشور باید در حوزه علمی قوی شویم.

دکتر «مسعود حبیبی» اضافه کرد: اگر توسعه پایدار و توسعه فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی می خواهیم باید توسعه علمی داشته باشیم و برای توسعه علمی باید به اساتید، نخبگان و دانشجویان توجه کنیم.

او با اشاره به این که دانشجویان، آینده سازان کشور هستند، افزود: یکی از عوامل مهم تحرک در جامعه شما دانشجویان و دانشگاهیان هستید و با کمک شما باید برای توسعه آموزش، پژوهش و علم سرمایه گذاری انجام دهیم؛ در هر علمی که کم توجهی و سهل انگاری کنیم، آسیب پذیر می شویم.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت در ادامه با بیان اینکه مردم سرمایه اجتماعی جامعه هستند، بر لزوم توجه به مردم و نهادهای مردمی تاکید کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتخارات بسیاری دارد و از نظر علمی، پژوهشی و درمانی قطب کشور محسوب می شود؛ اساتید نامداری در این دانشگاه حضور دارند و افراد شاخصی از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و پیشرفت های دانشگاه علوم پزشکی کشور در عرصه های مختلف باعث غرور و افتخار است.

دکتر حبیبی با اشاره به بازدید از بیمارستان پیوند اعضاء ابوعلی سینا در شهر صدرا، گفت: کارهایی که در این بیمارستان و مراکز زیرمجموعه این مرکز درمانی انجام شده، حاصل شوق و علاقه و اراده مسوولان این بیمارستان است.

او اضافه کرد: همه ما مسوولان وظیفه داریم دغدغه های شما دانشجویان را پیگیری کنیم؛ در چند ماه گذشته نیز کارهای بسیاری در حوزه فرهنگی و دانشجویی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده است، اما برای ادامه این روند و برطرف شدن مسایل مختلف این حوزه به همراهی و همفکری شما نیاز داریم؛ باید برنامه ریزی کنیم و با برنامه کارها را پیش ببریم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در رابطه با بهبود وضعیت خوابگاه های دانشجویی در کشور گفت: در حوزه خوابگاه ها تمام تلاش خود را کرده ایم که منابع لازم را جذب کنیم؛ همچنین ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی در دانشگاه های مختلف سراسر کشور، 500 میلیارد تومان برای بهسازی و نوسازی خوابگاه ها در نظر گرفته شده است؛ همچنین در حوزه جوانی جمعیت و خوابگاه های متاهلین نیز، دنبال جذب منابع لازم هستیم.

دکتر حبیبی تاکید کرد: وقتی می توانیم دغدغه های شما را محقق کنیم که همه با هم، همراه و هم راستا باشیم؛ باید بتوانیم در کنار نظرات و دیدگاه های مختلف، به یک سمت و سو و هدف حرکت کنیم که همان عزت و سربلندی کشور است.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت افزود: برای اینکه ایرانی سربلند داشته باشیم، باید وفاق و همدلی داشته باشیم؛ اگر منسجم باشیم می توانیم از این گذر سخت تاریخی عبور کنیم؛ در این راستا نیاز به تعاملات بین المللی داریم و برای این تعاملات باید با درایت عمل کرده و در کنار هم باشیم.

او حضور دانشجویان در عرصه های مختلف را مهم خواند و اضافه کرد: امروز نیاز به همراهی و هم جهتی داریم و از نگاه ها و نظرات والا و نافذ شما دانشجویان نیز استفاده می کنیم؛ سیاست های فرهنگی ما بر این است که بر مبنای عقل و منطق کار کنیم و دانشجویان باید در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها حضور داشته باشند.

دکتر حبیبی همچنین از تلاش برای ایجاد انجمن های هوش مصنوعی در دانشگاه ها خبر داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به این که دین ما دین احترام، همدلی، تکریم و حفظ حرمت انسان ها و دین عدالت در کنار محبت است، از دانشجویان خواست در کنار توجه به نقاط ضعف، نقاط قوت و توانمندی های کشور و دانشگاه را نیز مورد توجه قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست با تقدیر از معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در شیراز و بازدید از بخش های مختلف حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طی پنج ماه گذشته مجموعه مدیریتی دانشگاه، تمام وقت و انرژی خود را برای بهبود و حل مسایل دانشگاه به کار گرفته اند.

دکتر «سید بصیر هاشمی» افزود: هدف همه مسوولان دانشگاه رفع مشکلات و مسایل موجود است و راه حل های مناسب نیز برای رفع این مسایل وجود دارد؛ در چند ماه گذشته بخشی از مشکلات کمتر شده و در سال جدید نیز پیگیری و حل مسایل دانشگاه ادامه خواهد داشت.

او در ادامه محیط دانشگاهی را محیط آزاداندیشی دانست که همه باید بتوانند آزادانه حرف های خود را بیان کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: دوران دانشجویی دوران تمرین آزاداندیشی است و محیط دانشگاه باید طوری فراهم باشد که در مسیر عدالت و شایسته سالاری پیش برویم.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با بیان اینکه دکتر «حبیبی» به مسایل حوزه فرهنگی و دانشجویی آگاه هستند، بیان نظرات و دغدغه های دانشجویان در محیطی دوستانه را نشانه همدلی و اتحاد تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد.

دکتر «کوروش عزیزی» افزود: سیاست دولت، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در بحث تشکل های دانشجویی، شنیدن حرف تمام تشکل ها است و تا حد بضاعت، به مسایل مختلف تشکل ها و کانون های دانشجویی رسیدگی می شود.

او اضافه کرد: با شروع کار مدیریت جدید دانشگاه، یکی از نخستین برنامه ها برگزاری نشست هم اندیشی با دانشجویان بود و برای رفع مسایل مختلف دانشجویان تلاش شده است.

دکتر عزیزی ادامه داد: تک تک شما دانشجویان برادران، خواهران و فرزندان عزیز ما هستید و مسوولان دانشگاه همواره برای شنیدن حرف های شما آمادگی دارند.

این نشست با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ مدیرکل امور دانشجویی وزرات بهداشت؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نمایندگان تشکل ها و کانون های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در مجتمع فرهنگی، ورزشی و رفاهی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 119902
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب