• 1402/04/31
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

دومین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی استان فارس برگزار شد

دومین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی استان فارس با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ماه محرم، از تلاش فعالان حوزه پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی در استان قدردانی کرد.

دکتر «سید وحید حسینی» با اشاره به اهمیت مشارکت دستگاه های اجرایی استان در حوزه آسیب های اجتماعی گفت: درمان آسیب دیدگان اجتماعی به صورت رایگان از سوی مجموعه سلامت انجام می شود.

این نشست با حضور نمایندگانی از سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان مانند فرمانداری، شهرداری شیراز، بهزیستی، معاون اجتماعی سپاه فجر، کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره)، امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، امور زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی، بیمه سلامت، نظام پزشکی و مرکز بهداری فرماندهی انتظامی برگزار می شود.

همچنین نمایندگانی از امور درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونت غذاو داروی دانشگاه، معاونت بهداشت دانشگاه، دفتر اعتیاد دانشگاه و گروه روانپزشکی دانشگاه دیگر اعضای این نشست هستند.

عوارض ناشی از سوءمصرف مواد، اقدامات پیشگیرانه و نظارت بر توزیع اقلام دارویی موردنیاز افراد وابسته به مواد و نیازهای دارویی آنان نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

ارایه گزارشی از روند اجرایی شدن مصوبه های پیشین این نشست از سوی دستگاه های اجرایی مرتبط، از دیگر بخش های این نشست بود.

این نشست صبح امروز شنبه، سی و یکم تیر 1402 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

• گروه خبری : آخرین اخبار