• 1402/09/20
به همت اداره آموزش حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

دوره آموزشی مهارت های ارتباطی و اخلاق شرعی در محیط کار برگزار شد

دوره آموزشی مهارت های ارتباطی و اخلاق شرعی در محیط کار از دیدگاه روانشناسی و قرآن و احادیث ویژه مدیران، به همت اداره آموزش حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس حوزه ریاست دانشگاه با اعلام اینکه در این دوره آموزشی نزدیک به 60 مدیر ستادی ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز شرکت کردند، گفت: ارتباطات در محیط کار از دیدگاه آیات و روایات دین اسلام، مهارت های ارتباطی و اخلاق شرعی در محیط کار، ارتباط با خالق، خود و دیگران، مهارت گوش دادن فعال، ارتباط موثر، نگرش مثبت و توجهات ارتباطی از جمله محورهای این دوره آموزشی بود.

دکتر «سید روح اله حسینی مروست» افزود: حجت الاسلام «ابراهیم زارع عمادی» و دکتر «پوران توکلی» مدرسان این دوره آموزشی بودند.

این دوره آموزشی ظهر امروز دوشنبه، بیستم آذر 1402 در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

• گروه خبری : آخرین اخبار