جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/11/24
  • - تعداد بازدید: 384
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

دستفروشان دوره گرد و کیوسک های عرضه مواد غذایی یک چالش بهداشتی مهم

کارشناسان بهداشت محیط با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان، فعالیت دکه ها و کیوسک های تهیه و فروش مواد غذایی غیر مجاز موجود در ورودی شهر فیروزآباد را پایش کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت فیروزآباد گفت: معضل دستفروشان دوره گرد و کیوسک های ثابت و سیار عرضه کننده مواد غذایی به عنوان یکی از مشکلات بهداشتی در بیشتر شهرها و روستاهای کشور مشهود بوده و به یکی از چالش های مهم مراکز بهداشت تبدیل شده است.

«سلطانعلی هوشیار» افزود: با توجه به اینکه یک واحد تهیه و عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی باید دارای شرایط منطبق بر اصول بهداشتی و قوانین مرتبط باشد و این شرایط در قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به ویژه ماده ۱۳ این قانون و آئین نامه اجرائی و دستورالعمل های مربوطه به آن آمده است، همه این قوانین، آئین نامه ها و دستورالعمل ها بر اساس یافته های علمی در زمینه بهداشت مواد غذایی و از سوی متخصصان مربوطه تنظیم شده، به گونه ای که سلامت مواد غذایی و در نهایت سلامت مصرف کننده را تضمین کند.

او با اشاره به وضعیت بهداشت فردی نامناسب دست فروشان اضافه کرد: با یک نگاه ساده به دست فروشان و کیوسک های مواد غذایی متوجه می شویم که رعایت اصول و مقررات بهداشتی در این واحد ها نامناسب است.

در این برنامه، تعدادی از رستوران های سطح شهر از نظر وضعیت بهسازی و رعایت اصول بهداشت فردی بررسی و برای رفع نواقص به تعدادی از آنها اخطارهای لازم ارایه شد.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 94934
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

تنظیمات قالب