سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/06/05
  • - تعداد بازدید: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش وزارت بهداشت در جشنواره شهید رجایی؛ کسب عنوان دستگاه برتر و دو نشان «طلوع ایثار»

 

مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد وزارت بهداشت از کسب افتخارات متعدد این وزارتخانه در بیست‌ویکمین دوره جشنواره شهید رجایی «روایت نصر» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر احمدرضا ریحانی با اشاره به برگزاری بیست‌ویکمین دوره جشنواره شهید رجایی «روایت نصر» اظهار کرد: این مراسم به میزبانی سازمان اداری و استخدامی کشور و با حضور رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا در سالن اجلاس سران برگزار شد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این رویداد موفق به کسب جایزه ملی «یاور فتح» به عنوان دستگاه برتر شد.

وی افزود: در بخش تقدیر از کارکنان به صورت فردی نیز دو نشان و تقدیرنامه «طلوع ایثار» به دو تن از کارکنان خدوم نظام سلامت اهدا شد و این دو همکار، لوح تقدیر و تندیس خود را از دستان رئیس‌جمهور دریافت کردند.

مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد وزارت بهداشت ادامه داد: نشان «طلوع ایثار» به ندا سلیمی، پرستار بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) و وحید ملکی، از کارکنان اورژانس کشور اهدا شد.

ریحانی با بیان اینکه این موفقیت‌ها حاصل تلاش و تعهد کارکنان نظام سلامت است، تصریح کرد: کسب این افتخارات، بازتابی از نتایج ارزیابی‌های سالانه عملکرد در جشنواره شهید رجایی و نشان‌دهنده تلاش‌های ارزشمند مجموعه بزرگ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم عزیز ایران است.

وی خاطرنشان کرد: تقدیر از دستگاه برتر و کارکنان نمونه نظام سلامت در این جشنواره، بیانگر ظرفیت‌های ارزشمند سرمایه انسانی وزارت بهداشت و اهتمام این مجموعه برای ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تحقق اهداف نظام سلامت کشور است.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 159620
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب