• 1402/04/04
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

جمع آوری ۶۶ قلیان از تفرجگاه های سپیدان

از ابتدای سال جاری تا کنون، ۶۶ قلیان از باغ ها و تفرجگاه های شهرستان سپیدان جمع آوری شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان با اشاره به ممنوعیت استعمال دخانیات در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، گفت: در بازرسی های انجام شده از سوی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت سپیدان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تفرجگاه ها، ضمن آموزش و هشدار به متصدیان، ۶۶ قلیان از این مکان ها جمع آوری و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند.

«ساناز صادقی» ادامه داد: در راستای اجرای قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، طرح جمع آوری قلیان در شهرستان سپیدان در دستور کار قرار دارد و با عرضه کنندگان قلیان نیز برخورد قانونی می شود.

او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به شماره ۱۹۰ سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اطلاع رسانی کنند.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر