• 1403/03/13
شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید

جمع آوری قلیان از بوم ‌گردی و رستوران های سنتی اقلید

در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت اقلید، بیش از 10 قلیان از مراکز بوم گردی و رستوران های سنتی شهر اقلید، جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت با اشاره به هفته ملی بدون دخانیات گفت: در راستای اجرای برنامه جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات و آیین نامه اجرایی مربوطه مبنی بر ممنوعیت عرضه قلیان در مراکز عمومی، از مراکز و اماکنی که به صورت غیر مجاز در سطح شهر اقدام به عرضه قلیان داشتند بازدید و بیش از 10 قلیان از این مراکز جمع آوری شه است.

«اکبر نوربخش» افزود: دیابت، فشار خون و چربی بالا، کم تحرکی و استعمال گسترده دخانیات از جمله قلیان، سلامت مردم را به شدت تهدید می کند که با آموزش های همگانی امکان کنترل بیماری هایی که با این شاخص ها ایجاد می شود، دور از انتظار نیست.

او اضافه کرد: در کنار آموزش های همگانی، افزایش زیرساخت های تفریحی و ورزشی برای پر کردن اوقات مردم، می تواند زمینه کاهش مصرف دخانیات را فراهم کند.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر